Március 1-től a Kandó Kálmán utcáig közlekedik a 21-es

Március 1-től a Kandó Kálmán utcáig közlekedik a 21-es
Miskolc – Március 1-től a 21-es autóbuszok vonala hosszabb lesz, a jelenlegi 99-es járatok végállomásáig fognak közlekedni, emiatt a 99-es viszonylat megszűnik. – derült ki az MVK Zrt. csütörtöki sajtótájékoztatóján.

“A 99-es járatok megszűnnek, helyettük a 21-es autóbuszok fognak közlekedni a Szondi György utca és a Kandó Kálmán utca – a 99-es járat korábbi végállomása- között, azaz a 21-es jelzésű buszok járnak a korábbi 21-es és 99-es járatok vonalán végig az Újgyőri főtéren keresztül.” – tudtk meg Barun Csabától, az MVK Zrt. marketing osztályvezetőjétől. „Ugyanakkor indítunk egy 21A-s jelölésű buszt is rásegítésként. Ez a járat csak munkanapokon fog közlekedni többnyire alacsonypadlós csuklós buszokkal a Szondi György utca és az Újgyőri főtér között.”

A büfék elől

A 21-es és 99-es járatok összekötése következtében a belváros irányába mind a 21-es, mind a 21A-s buszok a jelenlegi megállóval szemből, a büfék elől fognak indulni, míg a Kilián irányába a jelenlegi 21-es megállóhelyet lehet igénybe venni.