Maradjon határok között a játék!

Miskolc, Olaszliszka – A szerencsejáték-függőség megelőzése az elsődleges cél a fiatalok körében.

Április 19-én nyitották meg azt a különleges képzőművészeti kiállítást a miskolci Szinvapark Bevásárlóközpontban, melyre a Játék határokkal szerencsejáték-függőségi prevenciós modellprogramja keretében hirdetett pályázatot az Ökumenikus Segélyszervezet és a Szerencsejáték Zrt.

A miskolci, olaszliszkai, vámosújfalui és tolcsvai iskolások között meghirdetett képzőművészeti pályázat célja egyrészt az volt, hogy a fiatalok körében felhívja a figyelmet a szerencsejáték-függőség veszélyeire, másrészt pozitív alternatívákat mutasson, melyek védelmet jelenthetnek eme függőséggel szemben.

Klubfoglalkozás

A pályázat csak egy szelete annak a komplex programnak, amely 10 iskola összesen 20 osztályában zajlik a tanév végéig az osztályfőnöki órákon és az iskolai időn kívül megtartott klubfoglalkozásokon. Az olaszliszkai általános iskolások kedden délután a helyi Biztos kezdet házban az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársainak irányításával egy társasjátékos klubfoglalkozás keretében adtak számot arról, mit sikerült a tárgy­körben a tanév folyamán elsajátítaniuk. A részletekre visszatérünk.

ÉM-BG
hirdetés


hirdet�s