Maradj Miskolcon Factory Sculpture

Akt.:
Maradj Miskolcon Factory Sculpture
Miskolc – 2015-ben is megrendezik a Maradj Miskolcon Factory Fesztivált.

Háromnapossá nő az egyetlen igazán miskolci, fiataloknak szóló zenei rendezvény. De ezúttal kinti helyszíneit szobrokkal, installációkkal szeretnék színesíteni, egyben teret engedve a művészi kreativitásnak. Most szobrokat, kültéri installációkat lehet készíteni, ha valaki kedvet érez a pályázatra. Előnyben részesülnek a minél változatosabb, egyebek között modern, ledes világítást alkalmazó kezdeményezések és/vagy a más módon kreatív, innovatív megoldások, melyet maga a pályázó, pályázók képes, képesek kivitelezni. Előnyt jelent továbbá, ha az installációk széles célcsoportokat szólítanak meg üzenetükkel.

E-mailben

A jelentkezések, amelyeknek a pályamű címét és egy összefoglaló leírást kell tartalmazniuk, e-mailben történnek. Várják csoportok és egyéni alkotók munkáit. A látványterveket, maketteket, fotókat a zafirifjusagie@gmail.com-ra kell elküldeni. A nevezési díj 3000 forint. Téma: szabadon választott. Anyagok: fa, műanyag, vas, drót stb. (legyen időjárás- és fesztivál­álló).

Fontos kitételek. az alkotás főleg természetes anyagokból készüljön, legyen látványos – minimumméret: 1x1x50 m –, és főleg megvalósítható. Fontos, hogy saját ötlet legyen, nem plágium és világnézetileg, politikailag semleges alkotás, amely megjelenésével nem ütközik jogszabályba, ne sértse mások érzéseit és személyiségi jogait. Pályázhatnak: alkotók, alkotói csoportok.

További tudnivalók

 • A pályázat beküldési határideje: 2015. június 30.
 • Zsűrizés: 2015. július.
 • Megvalósítás: 2015. augusztus 1–4.
 • Díjak:
  1. helyezés: 100.000 forint.
  2. helyezés: 50.000 forint.
  3. helyezés: 30.000 forint.
  4. Helynekem különdíj: 50.000 forint.

Azt alkotásokat az Észak Magyarország és Borsod Online is bemutatja az alkotóikkal együtt.

ÉM