Már több mint 10 ezren látták a Száz csoda kiállítást

Eddig több mint 10 ezren voltak kíváncsiak Magyarország 100 csodájára, ezért a tavaly év végén nyílt 100 Csoda- a jövõ születése címû interaktív kiállítást két hónappal tovább, május másodikáig lehet megnézni Budapesten, a Párisi Udvarban- mondta a Független Hírügynökségnek Erõss Diána, a kiállítás sajtókapcsolati vezetõje.

Február 28-a helyett május 2-ig lehet megnézni a budapesti Párisi Udvarban a 100 Csoda- a jövõ születése címû interaktív kiállítást. XXI. századi újításokat mutatnak be, egyebek mellett fûthetõ ruhát, írásfejlesztõ tollat, Jedi-kést vagy éppen Masat1 mûholdat állítottak ki. Új elemekkel is bõvült a tárlat: a 3D segítségével idõutazáson lehet résztvenni, képességfejlesztõ játszóházat rendeztek be gyerekeknek, a hölgyeket pedig arcfiatalító tornagyakorlatokkal, organikus kozmetikumokkal várják- mondta Erõss Diána.

A 2009. november 3-a és 2010. május 2-a között látogatható kiállítás célja, hogy a magyar innovációk kézzelfogható közelségbe kerüljenek a közönséggel. Csaknem ezer négyzetméteren olyan magyar találmányokat állítanak ki, amelyek segítségével a látogatók elképzelhetik, hogy milyen eszközöket használnak majd az emberek a jövõben: mire fekszenek, mivel közlekednek, milyen lesz a lakásuk, vagy éppen mivel szépítkeznek.

A tárlatot Budapesten, a Ferenciek tere és a Petõfi utca sarkán lévõ Párisi Udvarban lehet megnézni. Bõvebb tájékoztatás a www.100csoda.hu internetes oldalon található.