Már nem Veréb György a DVTK kapusedzője

Akt.:
A DVTK legendája a jövőben új feladatot kap
A DVTK legendája a jövőben új feladatot kap - © Fotó: Homoky György/archív
Miskolc – Játékosként, edzőként, vezetőként sok évtizede szolgálja a DVTK-t Veréb György. Az utóbbi években kapusedzőként vállalt szerepet a sikerekben a 67 éves szakember.


Az új szezontól az eddigiektől eltérő feladatot kap, szakmai tanácsadóként segíti Bódog Tamás eredményes munkáját az első csapatnál.

– Gyuri bá’ megtestesíti mindazt, amit a DVTK-ban szeretünk: a hűséget, a megalkuvást nem tűrő küzdelmet, a barátságot, a nehéz időkben történő helytállást, és a lokálpatriotizmust – mondta Szabó Tamás, a DVTK ügyvezetője a klub honlapjának. – Az új szerepkörhöz sok sikert és jó egészséget kívánok!


DVTK: Mevoungou már Felcsútot tekinti új otthonának

DVTK: Mevoungou már Felcsútot tekinti új otthonának

A DVTK kameruni középpályása, Patrick Mevoungou a légiós társaihoz hasonlóan később érkezik vissza Magyarországra, és valószínűleg ő már csak elköszönni jön Diósgyőrbe.

Új játékosok is feltűntek a DVTK első edzésén

Új játékosok is feltűntek a DVTK első edzésén

Pénteken elkezdte az edzéseket a DVTK csapata. A játékosok között a kölcsönből visszatérő Bacsa Patrik és Oláh Bálint, valamint a csütörtökön leigazolt Forgács Dávid mellett egy új arc tűnt fel: a kazincbarcikai születésű, fiatal szélső támadó Óvári Zsolt a Puskás Akadémia engedélyével vett részt a DVTK edzésén.

Stadionhelyzet: DVTK-vezetők Kövesden

Stadionhelyzet: DVTK-vezetők Kövesden

Csütörtökön délután Mezőkövesden jártak a DVTK vezetői.

 

 

DVTK: Antal Botond szerződést hosszabbított

DVTK: Antal Botond szerződést hosszabbított

Pénteken meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Antal Botond. A hórihorgas kapus így nyártól továbbra is a DVTK-t erősíti.