Már húszezer ember próbálta ki Európa egyik legmodernebb elektromos gokart pályáját, a HELL Kart-ot Miskolctapolcán

Akt.:
Már húszezer ember próbálta ki Európa egyik legmodernebb elektromos gokart pályáját, a HELL Kart-ot Miskolctapolcán
Az Avalon Park méltán népszerű gokart pályája még nincs egy éves

Miskolctapolcán a tavaly nyáron nyílt Avalon Park HELL Kart & Event Centerében már több mint húszezer ember regisztrált és próbálta ki Európa egyik legmodernebb elektronikus gokart pályáját.

Nem véletlen, hogy nem kellett hozzá egy év sem, hogy ilyen magas érdeklődésre tegyen szert a gokart pálya, hiszen a sebességet és a garantált versenyzési élményt varázslatos környezetben élheti át mindenki. Magyarország legmodernebb elektromos gokart pályája a fák között kialakított nyomvonalával mintegy 560 méteres száguldást kínál a technikai sportok szerelmeseinek. A speciálisan kialakított bukósisakok valódi motorhangot nyújtanak, miközben a test-test elleni küzdelem a formaautózás hangulatát idézi.

Most már a család kisebb tagjainak sem kell szomorkodnia, hogy nem gokartozhatnak egyedül, mert egész nyáron vezetői tanfolyamokat szerveznek a gyerekeknek az Avalon Parkban, amelyek keretében a 14 évnél fiatalabb, de 130 cm-nél magasabb lurkók megszerezhetik a „gokart jogosítványukat”. A tanfolyamon résztvevők sikeres vizsgát követően bármikor gokartozhatnak a HELL Kart pályán, mert nem lesz rájuk érvényes az a szabály, hogy 14 éven aluli gyermek egyszemélyes gokartot nem vezethet! A tanfolyamokról bővebben az alábbi linken lehet érdeklődni: http://avalonpark.hu/gokart_jogsi

Kart2-018_jav 20150701-Gokart-052_jav Kart2-009_jav Kart2-001_jav Kart2-028_javhirdetés


hirdet�s