Miskolc

2020.02.26. 12:00

Farsangi koncert másodszor

Vidám, humoros farsangi hangversenyt ígérnek a miskolci szimfonikusok.

Fotó: Ádám János

Különleges farsangi koncertre hívja a közönséget a Miskolci Szimfonikus Zenekar február 28-ára. A hangverseny érdekessége, hogy a miskolci származású Hollókői Hubát hármas szerepben láthatjuk az esten: karmesterként, hegedűművészként és konferansziéként is.

– Nagyon örülök, hogy immár, rövid időn belül másodszor állhatok a Miskolci Szimfonikus Zenekar előtt. Ezer emlék és élmény fűz a városhoz és környékéhez. Felmenőim miskolciak, magam is Miskolcon születtem, és ugyan életvitelszerűen soha nem laktam itt, de húsz-egynéhány éves koromig itt töltöttem majd minden nyaramat és karácsonyomat. Miskolcnak tehát külön helye van szívemben. Ezért is különleges megtiszteltetés ez a koncert nekem, hiszen most nemcsak karmesterként, de hegedűsként is bemutatkozhatok. A farsangi koncertre igazi csemegéket állítottunk össze – árulta el Hollókői Huba.

A zenekar tavaly rendezett először farsangi koncertet, melynek nagy sikere volt, hiszen igazi családi, kulturális programként szolgált.


Farsangi koncert

Időpont: február 28. péntek 19.00

Helyszín: Népkerti Vigadó

Ének: Megyimórecz Ildikó, Pataki Bence

Hegedű: Hollókői Huba

Vezényel: Hollókői Huba

Konferál: Hollókői Huba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában