„Már csak két mérkőzés…”

Akt.:
„Már csak két mérkőzés...”
„Már csak két mérkőzés...”
Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoport, 28. fordulójában négy mérkőzést játszottak szombaton.


Önnek melyik a kedvenc csapata a megyei II. osztály Közép csoportjában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Tiszakeszi – Mezőnagymihály 3-1 (1-0)

Tiszakeszi, 250 néző. V.: Vágási.

Tiszakeszi: M. Varga G. – Borza (Nagy), Molnár, Lovász, Szabó, Bartók, Tamás (Dósa), Rémiás (Potyka), Gaál (Bubankó), Egyed, Soltész. Edző: Molnár János.

Mezőnagymihály: Serki – Németh (Farkas), Tóth A., Karancsi, Nagy L, Varga, Lakatos, Sajtós, Boros K. (Nagy G.), Moroncsik, Kiss (Tóth T.). Edző: Holló Ferenc.

G.: Egyed (2), Gaál, ill. Farkas. Jók: az egész csapat, ill. Nagy L., Moroncsik, Lakatos, Farkas. Ifi: 3-1.

Molnár János: – Először szeretném megköszönni a nagymihályiaknak, hogy beleegyeztek az időpont módosításba. Gratulálok a csapatnak, hogy újra nyerni tudtunk egy jól játszó vendég együttes ellen. Külön gratulálok az ifinek a győzelemhez, ugyanakkor felhívom a figyelmüket: még nincs megnyerve a bajnokság!

Holló Ferenc: – Mindenek előtt gratulálok a Tiszakeszi csapatának. A tabella nem hazudik, így ezen a meccsen állva haltunk meg. Nem itt ment el a dolog, mindannyian tudjuk hol hibáztunk illetve én hol hibáztam. Mégis: a remény hal meg utoljára!


Kisgyőr – Hernádnémeti 2-2 (0-0)

Kisgyőr, 60 néző. V.: Gáll.

Kisgyőr: Batári – Bari, Orgován, Schmidt, Mészáros (Vitárius), Farkas, Burai, Kékedi (Gibók), Balogh, Kolompár, Sramkó. Edző: Toperczer Tibor.

Hernádnémeti: Répási – Kertész (Ruzsvánszki), Zsova, Almádi, Pálinkás, Kovács, Lipták, Kahancz, Juhász, Nótár, Debrődi (Lubai). Edző: Hideg László.

G.: Gibók, Kahancz (öngól), ill. Juhász, Kahancz. Jók: Batári, Farkas, Sramkó, ill. az egész csapat. Ifi: 0-4.

Toperczer Tibor: – Nagyon gyengén játszottunk. Számtalan helyzetet kihagytunk. 0-2 után ébredtünk fel!

Kertész István elnök: – Nem csak a durván játszó ellenféllel, hanem a bírókkal is meg kellett küzdeni ezen a meccsen. Igen be volt… a bíró. Sok sikert a hazaiaknak. Gratulálok az ifi győzelméhez!


Alsózsolca – Mezőcsát 7-0 (2-0)

Alsózsolca, 200 néző. V.: Drótár.

Alsózsolca: Mulató – Bódi Gergő (Molnár), Vadász (Ivancsó), Balog (Gergely), Létási, Bódi Gábor, Szegő, Kun-Szabó, Fink, Hajdu (Hegedüs), Erdei Nagy N. Edző: Borbély István.

Mezőcsát: Bene – Balázs, Tarnóczi, Baranyi, Zámborszky, Petercsák (Kolompár), Vadász, Heinrich (Nyitrai), Tekse, Paczók (Barna), Nahaj. Edző: Szűcs Géza.

G.: Erdei Nagy N. (3), Bódi Gergő (2), Létási, Kun-Szabó. Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: a vendégek nem álltak ki.

Borbély István: – Nem kell elszállnunk az eredménytől. Egy ifivel tűzdelt csapat ellen nyertünk, helyenként jó játékkal. Az utolsó két fordulóban mindent megteszünk azért, hogy szépen zárjuk a bajnokságot!

Szűcs Géza: – Az eredmény kicsit erős. Újabb fiatalok léptek pályára, már volt cserénk is igaz ifink nem… Már csak két mérkőzés…


Vatta – Ónod 7-1 (2-1)

Vatta, 100 néző. V.: Nagy F.

Vatta: Gergely – Nagy (K. Tóth), Tóth, Vas (Bacsik), Váradi, Szarvas, Kerekes, Bodzán, Gulya, Pusoma (Lakatos), Ferenczi. Edző: Kovalik Mihály.

Ónod: Pető – Svéda, Takács, Huszár, Zemlényi, Tricskó, Stoff, Krajnyák, Dósa, Bukta, Horváth. Edző: Kalmár Nándor.

G.: Bodzán (3), Kerekes, Váradi, Pusoma, Ferenczi, ill. Tricskó. Jók: Bodzán (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki. Ifi: 7-3.

Kovalik Mihály: – Végre hazai pályán is meg tudtuk örvendeztetni szurkolóinkat. Gratulálok a csapatnak.

Kalmár Nándor: – Ez a nap sajnos megint nem a miénk volt. Gyenge játék, gyenge felfogás… Akik cserben hagyták a csapatot ma is remélem a bajnokság végéig be is tartják. Jó játékvezetés gratulálok a hazaiaknak!

ÉM


Írásbeli megrovás Hollóházának – Labdarúgó fegyelmi határozatok

Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után.
hirdetés


hirdet�s