boon-sportoldal

2008.12.30. 20:27

Kazár negyedik a Szilveszter Ralin

<p>98 résztvevő közül az abszolút 4. helyet szerezte meg Kazár Miklós és Dallos Ferenc N csoportos Mitsubishi Lancer Evo IX-esükkel a Szilveszter Ralin (a licences versenyzőket nem értékelték abszolútban).</p>

A Hell Racing Team versenyzőpárosának egész szezonban ez volt az egyetlen aszfaltos versenye, ami a murva után mindig újabb kihívásokat tartogat.

Kazár Miklós: - A Szilveszter Rali most is hozta a szokásos jó hangulatát. A mezőny sokat erősödött. Régen könnyedén nyertem a versenyt, most sokkal nehezebb dolgom volt. Az első két gyorsasági nem sikerült. Az elsőn eltört az egyik féltengelyünk, a másodikon pedig vezetői hiba miatt megforogtunk. A harmadik-negyedik egész jól jött ki, de akkorra már olyan nagy hátrányban voltunk, hogy csak szerencsével tudtunk volna előrébb kerülni.

- A verseny előtti tesztünk nem sikerült a legjobban. Elég keveset tudtam menni az autóval, és elég nehéz úgy aszfalton versenyezni, hogy megyek 25 km-t, aztán egy évig semmit, majd megint 25 km-t. A negyedik hely nem rossz eredmény, de messze nem vagyok elégedett a saját teljesítményemmel. A murvát, ahol lehet csúszkálni, jobban szeretem és jobban is megy nekem. Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat a versenyen. Nagyon jó volt a hangulat az autóban, Dallos Ferivel végig röhögtünk. Év végi levezetésnek tökéletes volt.

- Mivel már csak pár nap van hátra az évből, valószínűleg több versenyen az idén nem indulunk, úgyhogy ezúton szeretnék a teljes Hell Racing Team nevében Boldog Új Évet kívánni mindenkinek. 2009-ben találkozunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!