„Továbbra is számítunk az igazi szurkolóink lelkesítő buzdítására”

Akt.:
„Továbbra is számítunk az igazi szurkolóink lelkesítő buzdítására”
„Továbbra is számítunk az igazi szurkolóink lelkesítő buzdítására”
Miskolc – A labdarúgó megyei I. osztály 16. fordulójában két meccset játszottak vasárnap.

Önnek melyik a kedvenc csapata a B.-A.-Z. megyei I. osztályban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Encs – Bőcs 5-1 (4-1)

Encs, 120 néző. V.: Dósa.

Encs: Éliás – Szita, Pecsenye, Papp (Bertók), Molnár, Gregó (Kontra), Kerekes, Horváth Sz., Ferenczi (Horváth K.), Leskó, Nagy R. (Vajkó). Edző: Luhály István.

Bőcs: Homa – Nyircsák (Csikja), Tóth B. (Szolnoki), Tóth D., Budai, Mida, Moroncsik, Tóth T., Balázs, Ternyik, Szabó D. (Bernáth). Edző: Hideg László.

G.: Nagy R. (2), Papp (2), Pecsenye, ill. Tóth D. Kiállítva: Horváth Sz. (70.). Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: 3-2.

Luhály István: – Negyven percnyi jó játék után visszaestünk. A lélektanilag is fontos győzelmet a csapat a „két legendának” ajánlja születésnap illetve gyermekáldás örömére. Nehéz mérkőzések várnak ránk, melyeken továbbra is számítunk az igazi szurkolóink lelkesítő buzdítására. Gratulálok a fiúknak és az ifinek is a győzelemhez.

Hideg László: – Sorozatos egyéni hibák már az első félidőben eldöntötték a mérkőzés sorsát. Voltak lehetőségeink a második játékrészben, de csak a kapufáig jutottunk.


Miskolci VSC – Mád 0-1 (0-0)

Miskolc, 100 néző. V.: Rúsz.

MVSC: Baranyi – Nyirkó, Fizer, Vécsey, Mirki, Beri (Csengeri), Tóth D., Pásztor, Bodnár (Kövér), Kele (Szajkó), Valóczki. Játékos-edző: Jóner Gábor.

Mád: Mata – Balog, Matisz (Godzsák), Janikó, Szűcs Á., Bakos, Bohus, Titkó, Kramcsák, Bodnár, Szűcs M. (Borbély). Csapatvezető: Szűcs Ádám.

G.: Kövér (öngól). Kiállítva: Szűcs Á. (57.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. Ifi: 2-0.

Jóner Gábor: – Az őszi súlyos vereségünket már csak egy gólra zsugorítottuk. Szomorúak vagyunk, mert egy jó csapat ellen végig meccsben voltunk, de egy szerencsétlen öngól szertefoszlatta álmainkat.

Szűcs Ádám: – Döntetlenszagú mérkőzésen a kiállítás után a jobban akaró csapat győzött. Gratulálok a csapatnak! További sok sikert az MVSC-nek.


„Vereséggel felérő döntetlent játszottunk…”

Miskolc – A labdarúgó megyei I. osztály 16. fordulójában szombaton négy találkozót rendeztek meg.
hirdetés
hirdet�s