Hajdú-Bihar

2011.06.19. 15:28

Csupa ötös: várjuk a színjelesek fotóit

<p>Debrecen -&nbsp;Jutalmuk: megjelenés az újságban és egy kultúrparki belépő.</p>

A Naplóban az idén is megjelennek megyénk kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedő általános iskolásai. Jutalmuk ­ az újságban való megjelenésen kívül ­ ingyenes belépő a Nagyerdei Kultúrparkba. Ehhez mindössze azon Csupa ötös oldalt kell magukkal vinniük a diákoknak, amelyen a fotójuk szerepel.

Július 31-ig lehet jelentkezni

A Naplóhoz beérkező képeket, adatokat folyamatosan dolgozzuk fel, így a következő hetekben számos Csupa ötös oldallal jelenünk meg. Kérjük a diákok és szülők türelmét!

A bizonyítványok fénymásolt oldalát a Naplóban rendszeresen megjelenő Csupa ötös kuponra ragasztott színes, eredeti fotóval együtt július 31-ig juttathatják el szerkesztőségünkbe személyesen, hétköznaponként 9­-15 óra között, vagy postán a következő címre: Hajdú-bihari Napló, Debrecen, Dósa nádor tér 10., 4001. A borítékra nagybetűkkel írja rá: CSUPA ÖTÖS!

Kérjük, csak olyan képet hozzanak-küldjenek, amelyből van másolatuk, mert a képeket nem gyűjtjük, így azokat nem áll módunkban visszaadni. Csak eredeti fotókat várunk; nyomtatott, fénymásolt kép nem alkalmas arra, hogy megfelelő minőségben közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!