Már a fürdőkben is jelen vannak a járőrök

A kidöntött tábla ismét áll Miskolctapolcán
A kidöntött tábla ismét áll Miskolctapolcán - © Fotó: Juhász-Léhi István
Miskolc – Miskolctapolcán is lesznek kamerák, így összesen 500 kamera „figyel” majd Miskolcon.

„Erős” emberek döntötték ki nemrégiben Miskolctapolcán a Barlangfürdőt jelző táblát, amit azóta helyrehoztak. Több kamera van-e és rendész a turistaszezonban a kiemelt miskolci helyeken? – kérdeztük az illetékest ennek kapcsán.

– Évről évre több kamera, több rendész teljesít „szolgálatot” Miskolc közterületein – nyilatkozta az Észak-Magyarországnak Pásztor Imre, a Miskolc Holding kommunikációs vezetője. – Jelenleg városunkban 150 térfelügyeleti kamera van felszerelve, melynek képeit a Miskolci Önkormányzati Rendészet Közterületi-térfelügyeleti szolgálatának munkatársai kísérik figyelemmel a nap 24 órájában.

A nap 24 órájában

Pásztor Imre elmondta azt is, hogy a rendészet munkatársai szintén a nap 24 órájában értesíthetőek a köztisztaságot, közrendet, közbiztonságot sértő és a rendészet hatáskörébe tartozó cselekményekkel kapcsolatban.

– Miskolctapolcán, mint turisztikailag kiemelt városrészben, napi rendszerességgel járőröznek gyalogos, kerékpáros vagy gépjárművel szolgálatot teljesítő rendészek, valamint az önkormányzat által finanszírozott rendőr–rendész párosok – tette hozzá. – A miskolci strandokon is jelen vannak, egy nap általában kétszer-háromszor is megfordulnak hol a Barlangfürdőben, hol a selyemréti strandon.

Az említett helyen jelenleg nincs térfigyelő kamera. Miskolctapolca városrész térfigyelő kamerákkal történő felszerelésére a közeljövőben az egész városra kiterjedő 500 kamerából álló rendszerbővítés ad majd lehetőséget.

ÉM-JLI


Táblát döntő vandál(ok) Miskolctapolcán

Miskolc – Valaki(?) nagyon erős volt a hétvégén, ezért úgy döntött, összehajt egy oszlopot Miskolctapolcán. tovább »

hirdetés


hirdet�s