Makrygialos a Topaukción?

Ioannis Giantsios
Ioannis Giantsios
Szállások eredeti görög vendéglátással az Andromeda Traveltől !

Az Inform Média Kft. ismét egy kiemelkedő lehetőséget kínál hírportáljai (BOON, SZON, HAON) látogatóinak, valamint napilapjai (Észak-Magyarország, Kelet-Magyarország, Hajdú-bihari Napló,) és hetilapjai (Szuperinfó és Apró) olvasóinak. Június 23-án 9.00 órakor vette kezdetét Magyarország legizgalmasabb, leglátványosabb, ugyanakkor legbiztonságosabb online árverése, a Topaukció.

A Topaukció egy rendkívüli lehetőség, melynek keretein belül akár 50%-kal olcsóbban szerezheti meg álmai termékeit és a legkülönfélébb szolgáltatásokat! Féláron akár egy külföldi utazást az Andromeda Traveltől.

Makrygialos

A Külföldi Utazás kategória egyik legnépszerűbb ajánlata az Andromeda Travel felajánlása: különböző típusú szállások az Égei-tenger partján fekvő bájos üdülőhelyen, Makrygialoson! Az utazási iroda igazgatóját, Ioannis Giantsiost kérdeztük az aukció kapcsán.

– Üdvözöljük az aukció felajánlói között! Miért döntöttek úgy, hogy részt vesznek a Topaukción?

Ioannis Giantsios: – Az aukcióra azért ajánlottuk fel kiemelt, színvonalas szállásainkat, mert szeretnénk minél több utazni vágyóval megismertetni az örök kedvenc Makrygialost, a híres görög vendégszeretet és Görögország csodás világát, ami most a Topaukció és az Andromeda Travel jóvoltából mindenki számára elérhetővé válik.

Kuriózum és a 2011-es nyári divatot az utazás képzeletbeli színpadán a meglepetések és ellentétek országában található igazi kis „földi paradicsom” fogja meghatározni, a maga sajátos hangulatával, a máshoz nem hasonlítható igazi görög életérzéssel, a lágyan hullámzó tenger és a szikrázó vagy épp csak finoman simogató napsugarak ezer színben pompázó játékával, a varázslatos természeti és kulturális szépségeivel, és a kulináris élvezetek… igen, ez MAKRYGIALOS, a görög Olymposz Riviéra vonzó gyöngyszeme!!! Ajánlataink közül bárki megtalálhatja a kedvére valót.

Játsszon, licitáljon most és merüljön el az élményekben az Andromedával!

– Követni fogja az aukció alakulását?

Ioannis Giantsios: – Természetesen folyamatosan nyomon követjük az aukciót, az aktuális állást. Bízunk benne, hogy sokan kedvet kapnak az igazi görög hangulatú nyaraláshoz Andromeda módra, és eredménnyel licitálnak valamennyi szállásunkra. Minden információ hasznos, és nagyon figyelünk a Vendégek véleményére, észrevételeire is, készséggel állunk rendelkezésükre, hisz számunkra az Utasaink biztonságos utaztatása és minőségi kikapcsolódása a legfontosabb.

Július 4-én 18.00 órától zárjuk le az árverést (bővebben az adott termék mellett tájékozódhat).

Jó szórakozást, sikeres licitálást kíván a Topaukció csapata!

www.topaukcio.hu