Majdnem száz nevező a szerencsi Vasemberen

Szerencs – Koncz Ferenc polgármester, Nyiri Tibor, a Szerencs Városi Sport Egyesület elnöke és Kiss Attila, a triatlonszámokat tartalmazó „Szerencsi Vasember” elnevezésű sportesemény főszervezője kívánt eredményes és balesetmentes vetélkedést mindazon versenyzőknek, akik leadták nevezésüket a kilencedik alkalommal, szeptember 10-én tartott megmérettetésre.

Az eseményre kilencvenegy amatőr sportoló jelentkezett, közülük a legfiatalabb négy-, a legidősebb hetvennégy éves volt. Az úszást, kerékpározást, futást illetően öt kategóriában – mini, újonc, haladó, prémium és vasember – próbálhatták ki erejüket a versenyzők. A „Szerencsi Vasember” címet Lakatos László tudhatja magáénak, a fiatalember huszonöt évig élt Szerencsen, most mint miskolci lakos jelentkezett a versenyre.

– ÉM –


Az új motorokkal
Szerencs - Két új motorkerékpárral gazdagodott a Szerencsi Polgárőr Egyesület gépjárműparkja. A hivatalos átadásra a „Szerencsi Vasember” elnevezésű sport­program adott alkalmat, a járművek indítókulcsait Koncz Ferenctől, Szerencs polgármesterétől kapták meg a polgárőrök. Mint azt Oláh János, ...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek