Majdnem az agyáig ment a fogkefe

Majdnem az agyáig ment a fogkefe
Nem mindennapi balesetet szenvedett el a 11 éves fiú: fogkefével a szájában esett el.

Vignesh Nageshwaran, kerékpárral indult a boltba, miközben egyidejűleg fogat is mosott, így spórolva meg időt. Ez viszont majdnem az életébe került a delhiben élő gyereknek, ugyanis a bolt előtt csúnyán elesett, a fogkefe pedig átszakította a szájpadlását. 10 centiméterre nyomódott fel a fejébe a fogkefe, csupán millimétereken múlt, hogy nem érte el az agy vérellátásáért felelős fő artériát.

A szomszédok azonnal riadóztatták a családot, s mikor a helyszínre érkező anya meglátta fiát a földön, elájult. Ekkor már a mentő és a rendőrség is a helyszínre érkezett. Az orvosoknak gyorsan kellett cselekedni, de sikerült a műtét. A fiút 24 óráig tartották altatásban a nagy fájdalmak miatt, de mára felépült. Logopédushoz járt, aki segített neki, hogy újra beszéljen, s ma már biciklijére is újra felül és „rodeózik”. 

– Szerencsére nincs komoly nyoma a történteknek, a fiam rengeteget kerékpározik a barátaival, olyan mintha nem is történt volna semmi vele, leszámítva, hogy a barátai fogkefe kölyöknek hívják – mondta Sellappan Nageshwaran, Vignesh édesapja.

Nézze meg a fotót! >>>