Sport

2014.07.11. 17:17

MKC: A mester középcsapat kialakítását tervezi

Csütörtökön munkához látott az MKC NB I-es férfi kézilabdacsapata.

Csütörtökön munkához látott az MKC NB I-es férfi kézilabdacsapata.

A csütörtök délelőtti, első tréninget követően Skaliczki László vezetőedzőtől kértünk tájékoztatást:

– Egyik kollégám, Halmai Csaba erőnléti edző elektronikus üzenetben mindenkinek elküldte a mostanit megelőző két hét egyéni munkatervét – kezdte a piros-fehérek mestere. – Azt tapasztaltam, hogy ezt komolyan vették a fiúk és megcsinálták a számukra kiosztott feladatot. Most még csak a rávezető hétnél tartunk, következnek a tesztek, ezekből utalásokat kapok általános állapotukra és edzettségi szintjükre. Az erőgyűjtést valójában a jövő héttől kezdjük teljes „gőzzel”, s ezt a szakaszt is két részre osztom. Az elsőben a fizikai és a technikai alapokat rakjuk le, utána pedig már a tornák következnek. Végig hazai környezetben dolgozunk, Mezőkövesden minden adott a zavartalan munkavégzéshez.

Tatabányán

Az első foglalkozáson Skaliczki László kedvet csinált játékosainak ahhoz, hogy később is jó arccal viseljék várható „megpróbáltatásaikat”. Az átmozgatást követően fociztak, délután meg a klubvezetéssel találkoztak: bemutatkoztak az új fiúk, aztán szóba kerültek aktuális teendőik és a céljaik is. A tréner közölte, hogy középcsapatot szeretne kialakítani az MKC-ból, keretüket is ennek megfelelően formálják.

ÉM-KT


Tizenöten az első tréningen

Az MKC első foglalkozásán tizenöt játékos vett részt, kapusok: Liszkai Szilveszter, Mate Volarevic, Sipos Péter Milán. Jobbszélső: Marko Vasic. Jobbátlövő: Terenyi Zoltán. Irányítók: Rudolf Cuzics, Tomislav Radnic. Beállósok: Darko Trivkovic, Grünfelder Péter, Stanislav Nakhyenko. Balátlövők: Lókodi Gergő, Matia Pavlovic. Balszélsők: Szepesi István, Molnár Ferenc, Pálos Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!