Majális, buli, négy napos lazítás

Lazíts a vizsgák előtt a Miskolci Egyetemi Napokon! Koncertek, buli, majális.
Újra indul a Miskolci Egyetemi Napok (MEN) április 30-ától május 3-ig várja a szórakozni vágyó fiatalokat. Pörgős bulit ígérnek a szervezők.

A mintegy két évtizedes múltra visszatekintő rendezvény régiónk egyik legnagyobb ifjúsági fesztiválja, ahol négy napig a koncerteké, a bulié, a szórakozásé a főszerep. A programok a „RockWell tanszék”-en lesznek, azaz a Rokiban és környékén. A klub előtt állítják fel a MEN nagyszínpadát, amelyen a magyar könnyűzenei élet kiválóságai lépnek fel köztük: a Tankcsapda, Disco Express, Republic, Bikini, Edda Művek, Sugarloaf. A Nagyszínpad a régió legjobb technikájával felszerelt 150 négyzetméteres fedett objektum, az előtte lévő területen pedig több mint ötezren tombolhatnak egy-egy koncerten.

Ajándék

A Duracell Music Maraton keretében ugyancsak ellátogat a MEN-re a Vad Fruttik, 30Y, Copy Con, és a Neo. Ők április 30-án este fél 8-kor lépnek színpadra. A show után minden érdeklődő Duracell Music Maraton válogatás CD-t kap ajándékba, amely a fellépő együttesek legjobb dalait tartalmazza.

Szórakozás
A fesztivál programkínálata minden eddiginél szélesebb, a könnyűzenei koncertek mellett kulturális programok is várják a közönséget. A MEN moziban a Lora és a Hasutasok című filmeket nézhetik meg az érdeklődők. De lesznek sportvetélkedők, mint például lépcsőfutó- és favágóverseny.

A szórakozás mellett a hagyományápolásra is hangsúlyt fektettek a szervezők, így az idén sem maradhat el a diákrektor-választás, amelyet április 30-án megelőz a jelöltek bemutatkozása.

A nosztalgia bulik kedvelői is megtalálják a nekik való programokat, hiszen Korda György és Balázs Klári is ellátogat a MEN-re, illetve Nosztalgia-parti is lesz április 30-án a Rock-Well Classicban.

Főzőverseny

Akiknek még nincs május 1-re programjuk, őket is várja az egyetem, hiszen a MEN majálison május köszöntő műsorok, gyerekprogramok, koncertek, virsli, sör várja a majálisozókat. Akik pedig a főzésben érzik magukat erősnek benevezhetnek a majális gulyásfőző versenyére, szándékukat azonban előre jelezzék a diákinfo@uni-miskolc.hu címen.

A MEN részletes programja:
program [.pdf – 522KB]
program [.pdf – 497KB]
program [.pdf – 768KB]
program [.pdf – 533KB]