Magyarországra érkezik a legismertebb balett

Jelenet az előadásból
Jelenet az előadásból
Miskolc – A leghíresebb hattyúk tava turnézni jön Magyarországra, többek között Miskolcra is.

A világ legismertebb balettje, Pjotr Iljics Csajkovszkij műve, A hattyúk tava a klasszikus orosz balettiskola táncosainak előadásában – a Royal Russian Ballet társulata a szép Odette és a vad és szenvedélyes fekete hattyú, Odilia romantikus történetével varázsolja el a nézőket.

Híres és népszerű

Az orosz balett az egész világon méltán híres és népszerű. A balettművészet bölcsőjét jelentő orosz iskolának gyakorlatilag nincs is méltó konkurenciája. A Royal Russian Ballet az orosz balettiskola lényegi és meghatározó elemeit képviseli, társulatának tagjai Oroszország legjobb balettművészei közé tartoznak.

A társulat szinte az egész világot végigutazta és olyan országokban aratott sikert mint Kolumbia, Peru, Venezuela, Chile, Bolívia, Costa Rica, Ecuador.

Minden idők egyik leghagyományosabb balettelőadása, amelyet Mikhail Bezzubov orosz érdemes művész tanított be az ambiciózus és élvonalbeli társulatnak. 2016-ban Magyarországon több városban is állomásozni fog.

Február 27-én a Budapesti Kongresszusi Központban kezdi turnéját, mely folytatódik Szeged, Miskolc, Kecskemét, Győr, Pécs és Debrecen felé.

A hattyúk tava a Royal Russian Ballet előadásában 2016. március 1-én Miskolcon a Miskolci Nemzeti Színház színpadán lesz látható.

– ÉM –
hirdetés


hirdet�s