Magyarországra érkezett Bruce Willis

Magyarországra érkezett Bruce Willis
  Budapest, 2012. május 3., csütörtök (MTI) – Feleségével, Emma Heming Willis-szel és újszülött gyermekével csütörtökön Budapestre érkezett Bruce Willis amerikai filmszínész az A Good Day to Die Hard című szuperprodukció forgatására.

A sztár a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kisgépes termináljára érkezett, ahol Adam Goodman, a film magyarországi producere várta.
Bruce Willis április elején született, Mabe Ray Willis nevű gyermekét elrejtette a sajtó munkatársai elől, ő maga azonban kedélyesen integetett a fotósoknak, újságíróknak és a helyszínen várakozó rajongóknak. Bruce Willis rendőri biztosítással hagyta el a helyszínt.
A Die Hard-sorozat ötödik darabja, amelynek munkálatai már több mint egy hete folynak Budapest belvárosában, 86 napig forog Magyarországon több helyszínen. A filmet eredetileg Csehországban forgatták volna, ám a bizonytalanná vált cseh pénzügyi támogatási rendszer miatt a stáb végül Magyarországot választotta.
A film rendezője John Moore, a forgatókönyvet Skip Woods írta. A bemutatót 2013. február 14-ére, Valentin-napra időzítették.
A történet főként Oroszországban játszódik, ahova John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát, akit Jai Courtney alakít.