Magyarország

2019.03.19. 12:28

Méregdrága sztárok hazai programjai

Budapest - Általában szívesen szerepelnek, de többnyire megfizethetetlenek.

Budapest - Általában szívesen szerepelnek, de többnyire megfizethetetlenek.Az Év sportolója gálaünnepség díszvendége Carl Lewis amerikai atlétalegenda volt. A kilencszeres olimpiai bajnok megismerkedett a 2023-as, magyar fővárosban sorra kerülő világbajnokság terveivel, több fogadáson, nyilvános rendezvényen vett részt, és díjátadó volt a Nemzeti Színházban tartott nagyszabású programon, ahol az első téli ötkarikás aranyérmesünket köszöntötte.

Sokba kerülnek

Joggal merül fel: mennyiért lépnek fel a világsztárok, mert azt természetesen mindenki tudja, hogy ingyen nem utazgatnak.

– Nem volt olcsó – válaszolta Lewis jelenlétére sejtelmes tömörséggel Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetsége elnöke, a Nemzeti Sport főszerkesztője.

Kollégánk szavaival egybecseng dr. Veress József filmesztéta válasza a kérdésünkre, milyen nagyságrendű honoráriumra tartanak igényt az Oscar-díjas színészek, amikor meghívottként nyilvános szereplést vállalnak.

– A legnagyobb hollywoodi hírességek szinte megfizethetetlenek – közölte a kandidátus, a Magyar Filmintézet nyugalmazott tudományos igazgatója.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!