Magyarország

2013.03.31. 11:33

Áprilistól új gyermeksebészeti ügyeleti rend lesz a fővárosban

Budapest, 2013. március 31., vasárnap (MTI) - Április elsejével a budapesti Heim Pál Gyermekkórház Üllői úti telephelye látja el a gyermeksebészeti ügyeletet, a Madarász utcai épületben megszűnik ez az ellátás.

Budapest, 2013. március 31., vasárnap (MTI) - Április elsejével a budapesti Heim Pál Gyermekkórház Üllői úti telephelye látja el a gyermeksebészeti ügyeletet, a Madarász utcai épületben megszűnik ez az ellátás.Az ügyeleti rend változása a gyermeksebészeti, a gyermektraumatológiai és gyermek-polineuro-traumatológiai ellátást érinti - közölte korábban az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ).

A budapesti Heim Pál Gyermekkórház vezetősége a biztonságos gyermeksebészeti ügyeleti feladatok ellátása, a szakorvosok átgondolt munkabeosztása érdekében döntött úgy, hogy a Madarász utcában működő sebészeti osztályt az Üllői úti telephelyre integrálja.

A Madarász utcai telephelyen a sebészeti ambulanciát továbbra is folyamatosan működtetik.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!