Magyarország

2013.02.16. 12:30

Szén-monoxidtól lett rosszul egy négytagú sződi család

  Sződ, 2013. február 16., szombat (MTI) - Két felnőtt és két gyermek lett rosszul szombatra virradó éjjel egy sződi családi házban, valószínűleg szén-monoxid belélegzése miatt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

  Sződ, 2013. február 16., szombat (MTI) - Két felnőtt és két gyermek lett rosszul szombatra virradó éjjel egy sződi családi házban, valószínűleg szén-monoxid belélegzése miatt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel. Spitz Alexandra elmondta, hogy a Mártírok útján lévő ingatlanban kandalló, illetve gáztüzelésű kombi cirkó készülék is volt, vélhetően ez utóbbi elégtelen légellátása miatt áramlott a lakásba a mérgező gáz.

Az anyát és két gyermekét rögtön, az apát valamivel később vitték kórházba, miközben a szolgáltató szakemberei elzárták a gázt, és leszerelték a gázórát is. Mivel valaki gyorsan átszellőztette a házat, a helyszínre érkező váci tűzoltók már normál CO-szintet mértek - tette hozzá a szóvivő.

Az MTI információi szerint az anyánál szén-monoxid-mérgezést állapítottak meg, a család többi tagja jobban van.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!