Magyarország

2013.02.08. 13:43

Astellas-díjat kapott a Duna egyik műsora

Budapest, 2013. február 8., péntek (MTI) - Különdíjat nyert a Média az orvosokért pályázaton a Duna stábja a Mindennapi hősök című műsor egy adásával - közölte a Duna Televízió Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-vel.

Budapest, 2013. február 8., péntek (MTI) - Különdíjat nyert a Média az orvosokért pályázaton a Duna stábja a Mindennapi hősök című műsor egy adásával - közölte a Duna Televízió Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-vel.A közlemény szerint az elismerést a kéthetente jelentkező portrésorozatnak Szűcs Andreát, a Szent Márton gyermekmentő szolgálat fiatal mentőorvosát bemutató adásával nyerték el. A műsor felelős szerkesztője Szeleczky Ádám, producere Karle Gábor, operatőre Fürge Anett és Szilágyi Róbert, vágója Bódizs Tamás. Az Astellas-díjat a stáb nevében Szeleczky Ádám vette át szerdán gálaműsor keretében.

Kubus Mária, a Duna Televízió Zrt. közéleti főszerkesztője a közleményben kiemelte: nagyon büszkék arra, hogy a több mint 40 alkotás közül ők nyerték el a zsűri különdíját.

Az Astellas Pharma Kft. a Magyar Újságírók Országos Szövetségének szakmai együttműködésével 2012-ben második alkalommal hirdetett médiapályázatot. A japán gyógyszergyár magyarországi leányvállalatának díjával a nagyszerű emberi és orvosi teljesítményekről, áldozatkészségről, példaértékű orvos-beteg kapcsolatokról készült cikkeket, műsorokat ismerik el.

A betegek által beküldött történetek alapján odaítélt Az év orvosa Astellas-díj 2007-ben jött létre azzal a céllal, hogy elismerje az orvosok munkáját, valamint javítson az orvos-beteg kapcsolaton.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!