Magyarország

2013.01.18. 21:41

Munkabaleset Debrecenben

Debrecen - Egy munkabalesetről értesítette 2013. január 18-án a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét az Országos Mentőszolgálat diszpécsere.

Debrecen - Egy munkabalesetről értesítette 2013. január 18-án a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét az Országos Mentőszolgálat diszpécsere.Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint pénteken 15.00 óra körüli időben, Debrecenben egy üzemi területen lévő tartályban végeztek karbantartási munkálatokat.

A gyár egyik szerződött partnerének három dolgozója vett részt a munkában, amikor az egyikőjük bemászott a tartályba és ott rosszul lett. Az egyik társa a segítségére sietett, de közben ő is eszméletét vesztette. A harmadik dolgozó hívta segítségül az üzem tűzoltóit, akik végül kiemelték a rosszul lett munkásokat. A helyszínre érkező mentők a 29 és 54 éves férfit mérgezési tünetekkel szállították a klinikára.

Az ügyben ismeretlen tettes ellen, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség miatt nyomozást rendelt el a Debreceni Rendőrkapitányság.

Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Munkabaleset Debrecenben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!