Magyarország

2013.01.26. 14:22

Autóval áttörte a határátkelő sorompóját egy férfi Hercegszántón

Kecskemét, 2013. január 26., szombat (MTI) - Autóval áttörte a határátkelő sorompóját szombaton egy férfi Hercegszántón - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Kecskemét, 2013. január 26., szombat (MTI) - Autóval áttörte a határátkelő sorompóját szombaton egy férfi Hercegszántón - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.Mihályné Bornemisza Eleonóra közlése szerint a Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség az 51-es úton menekülő autós feltartóztatása érdekében értesítette a bácsbokodi határrendészeket, valamint a bajai és a mohácsi rendőrkapitányság ügyeletét.

A Mohácsi Rendőrkapitányság járőrei 25 perccel a sorompó áttörése után a szerb és horvát állampolgárságú férfit elfogták, amikor a mohácsi kompra akart felhajtani autójával.

A férfi ellen tiltott határátlépés szabálysértés miatt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság igazgatásrendészeti osztálya, határrendészeti szabálysértés miatt és rongálás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt pedig a Bajai Rendőrkapitányság bűnügyi és igazgatásrendészeti osztálya indít eljárást.

Ennek végén a férfit átadják a szerb hatóságnak - tette hozzá a szóvivő.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!