Magyarország

2012.12.17. 08:06

Jászapátinál felszabadult a vasúti pálya, reggel menetrend szerint közlekednek a vonatok

Szolnok, 2012. december 16., vasárnap (MTI) - Felszabadult a vasúti pálya Jászapáti és Jászárokszállás között vasárnap este röviddel kilenc óra előtt, miután ott délután baleset történt. Hétfő reggeltől újra a teljes vonalon közlekednek a vonatok - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Szolnok, 2012. december 16., vasárnap (MTI) - Felszabadult a vasúti pálya Jászapáti és Jászárokszállás között vasárnap este röviddel kilenc óra előtt, miután ott délután baleset történt. Hétfő reggeltől újra a teljes vonalon közlekednek a vonatok - közölte a Mávinform az MTI-vel.Motorvonat ütközött össze egy személygépkocsival egy vasúti átjáróban, a szerelvény maga alá gyűrte a gépjárművet; vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A motorvonat is olyan súlyosan megrongálódott, hogy üzemképtelenné vált. Délutántól a Vámosgyörk-Újszász-Szolnok vonal balesetben érintett szakaszán autóbuszok szállították az utasokat.

A vonatok várható menetideje megtekinthető a Vonatinfó weboldalon - közölte Miklós Éva, a Mávinform sajtóügyeletese.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!