Magyarország

2012.11.23. 14:21

Rendőrökre támadtak Hatvanban

Eger, 2012. november 23., péntek (MTI) - Intézkedő rendőrökre támadtak csütörtökön Hatvanban, miután egy körülbelül 40 fős társaság randalírozott a hatvani rendőrkapitányság épülete előtt - tájékoztatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-t.

Eger, 2012. november 23., péntek (MTI) - Intézkedő rendőrökre támadtak csütörtökön Hatvanban, miután egy körülbelül 40 fős társaság randalírozott a hatvani rendőrkapitányság épülete előtt - tájékoztatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-t.Soltész Bálint elmondta, a csoport azt követően gyűlt össze a kapitányságnál, hogy a rendőrök kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt előállítottak 12 embert.

Mindennek nyomán a nyomozó ügyészség 5 ember ellen indított eljárást hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt, a hatvani rendőrkapitányság pedig két személyt vett őrizetbe kábítószer-terjesztés gyanújával - tette hozzá a referens.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!