Magyarország

2012.05.01. 19:49

Gyurcsány: minden vagyonukat elperelem

Gyurcsány Ferenc őrültségnek nevezte annak a „vidéki, jobboldali portálnak” a véleményét, miszerint a volt miniszterelnök egykori sógora szakdolgozatának első 35 oldalával megegyező diplomamunkát adott be sajátjaként 1984-ben a pécsi tanárképző főiskolán.

Gyurcsány Ferenc őrültségnek nevezte annak a „vidéki, jobboldali portálnak” a véleményét, miszerint a volt miniszterelnök egykori sógora szakdolgozatának első 35 oldalával megegyező diplomamunkát adott be sajátjaként 1984-ben a pécsi tanárképző főiskolán. A volt kormányfő kijelentette, lelkiismerete tiszta, és nemcsak az egyetemen őrzött szakdolgozatának eltűnése miatt tesz feljelentést, hanem azokat is beperli, akik azt állítják, hogy plagizált. “Bizonyítsák be! Ki fogom perelni őket a vagyonukból, mert nincs annyi vagyonuk, amennyit ér az én tisztességem” – jelentette ki Demokratikus Koalíció elnöke pártja budapesti, városligeti majálisán. Gyurcsány hívei nem hisznek a pártvezér ellen felhozott plágiumvádban és az „utolsó csepp vérükig kitartanak mellette”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!