Magyarország

2011.09.06. 17:01

Szerdától péntekig Szoboszlón a kormánypárti képviselők

Hajdúszoboszló - A politikusok a négycsillagos Béke Hotelben tartanak kihelyeztt ülést

Hajdúszoboszló - A politikusok a négycsillagos Béke Hotelben tartanak kihelyeztt ülést

Telt házat jelez az interneten található táblázat a Béke Hotelben szerdára és csütörtökre (pénteken délben valószínűleg hazautaznak a képviselők). Sajnálhatják, hogy a fürdőszolgáltatásokban bővelkedő hotelbe, illetve a vendégfogadásból rendre jól vizsgázó Szoboszlóra nem kikapcsolódni, hanem dolgozni érkeztek. Minden bizonnyal a lovasberényi kormányülésen született (és előkészített) döntések meghozatala/megemésztése lesz a feladatuk. Értesüléseink szerint a kormánytagok nem képviselő tagjai közül is igen sokan várhatók Hajdúszoboszlóra.

Ha minden képviselő megérkezne, akkor 224 fideszes és 37 KDNP-s ismerkedhetne a pihenő időben a kisváros üdülő övezetével.

Sóvágó László polgármester sajtóhírekből értesült a népes parlamenti vendégcsoport érkezéséről, de érdeklődésünkre azt mondta, nem is gondolja, hogy őt bárkinek hivatalból tájékoztatni kellett volna.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!