Magyarország

2011.08.26. 16:02

Megtalálták az elveszett debreceni fiút

Debrecen - Elgázolták, majd amnéziája miatt nem talált haza.

Debrecen - Elgázolták, majd amnéziája miatt nem talált haza.

– Megtaláltuk a kisfiam – hívta örömmel szerkesztőségünket Hadaszi Annamária, akinek augusztus 21-én tűnt el tizenhat éves kisfia Debrecenben.

Mint arról beszámoltunk Viktor egy barátjához indult vasárnap reggel biciklivel. Édesanyja akkor látta utoljára. Kétségbeesve kereste városszerte, ám sem a fiú barátnője, sem az anyukája által ismert barátai nem tudták hol lehet a fiatal.

A plázában látták az elveszett Viktort

- Tegnap felhívott egy ismerősöm, hogy látta a plázában Viktort. Mivel éppen a belvárosban kerestük őt, ezért odasiettünk. Amikor megtaláltam alig ismert meg – mesélte édesanyja a szívszorító pillanatokról.

Később kiderült, hogy amikor barátjához tartott, elgázolták a fiút, biciklijét ellopták és a fejét ért ütéstől részleges amnéziája lett, ezért nem tért haza.

- Egyből kórházba vittem, ahol megállapították az amnéziát, de azzal bíztatnak minket, hogy hamarosan visszatér az emlékezete – nyilatkozta Annamária a HAON-nak.

Viktor az elmúlt napokat annál a barátjánál töltötte, akihez elindult vasárnap, ahol mivel szívesen látnak alvóvendégeket és sok gyermek megfordul, ezért nem tűnt fel a szülőknek, hogy a balesetet szenvedett tini nem indult el haza esténként.

HAON


Debrecen – Sírva tért be szerkesztőségünkbe Hadaszi Annamária, akinek augusztus 21-én tűnt el tizenhat éves kisfia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!