Magyarország

2011.06.24. 21:41

Stohl András: "Tovább kell lépnem, élnem kell"

<p>Balmazújváros - Reméli, közszereplőként jobban megértetheti azt, amit egy rendőr vagy egy orvos mondana el.</p>

Stohl András színművész tartott drogprevenciós előadást pénteken Balmazújvárosban. A beszélgetés során szóba került a színész élete, munkássága, balesete előtti órái, illetve a következmények.

Lesznek bírálók

Stohl Andrást március végén 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság. A súlyos autóbalesetet okozó műsorvezető fellebbezett az első fokú ítélet ellen, s bízva az enyhítésben, drogprevenciós előadásokat tart országszerte. Mint hangsúlyozta, tettét nagyon megbánta, s bízik abban, hogy mások tanulnak az ő esetéből. Reméli azt is, hogy közszereplőként jobban megértetheti a diákokkal azt, amit egy rendőr vagy egy orvos mondana el nekik.

Stohl - akit jogi képviselője, dr. Ruttner György kísért el – arról próbálta meggyőzni az érdeklődőket, hogy a kábítószer mennyire veszélyes és főképp a fiatalok szólva hangsúlyozta: ittasan sose üljenek volán mögé.

A színészt a közönség arról is faggatta, mitévő lesz, ha másodfokon is letöltendő büntetést kap, illetve mit tesz felfüggesztetett esetén.

"Ha le kell ülnöm a rám kiszabott börtönt, tudomásul veszem. Ha elkövettem a bűncselekményt, el kell viselnem a következményeket. Felfüggesztett esetén biztos vagyok abban, hogy lesznek olyanok, akik negatív véleménnyel lesznek rólam és a rám kiszabott ítélet körülményeiről. Ennek ellenére tovább kell lépnem, élnem kell" - válaszolta Stohl András.

VD


Balmazújváros - Szakmai napot tartott pénteken a balmazújvárosi Szenvedélybetegek Nappali Intézménye, ahová egy ismert és neves személyiség is meghívót kapott Stohl András személyében, tájékoztatta portálunkat helyi tudósítónk Csige Sándor.


Balmazújváros – Tizenötödik alkalommal Balmazújvároson tartott drogprevenciós előadást a saját tapasztalatai alapján Stohl András színész, műsorvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!