Magyarország

2010.12.06. 14:38

Ezer munkavállaló ingyenes képzése indul az észai régióban

<p>Ezer olyan munkavállalónak biztosít ingyenes képzési lehetőséget az Észak-magyarországi Régióban a Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (NMRVA), akik mikro-, illetve kisvállalkozások alkalmazottjai.</p>

A gazdaságélénkítést célzó programra december végégig fogadják el a jelentkezéseket.

Bablena Ferenc, az NMRVA ügyvezető igazgatója a toborzás nyitónapján, hétfőn a Független Hírügynökségnek elmondta: a 237 millió forintba kerülő program teljes költségét az Európai Szociális Alap állja, céljuk hogy annak a vállalkozói szektornak is javítsák a munkaerő-versenyképességét, ahol az alacsony jövedelmezőség miatt a képzésre egyébként nem fordítanának gondot. A januárban induló, s két éven át tartó programban Borsod-, Heves- és Nógrád megye területén az igények függvényében több helyszínen indulnak tréningek és tanfolyamok, egyebek közt az értékesítéssel foglalkozó munkatársak számára. A résztvevőknek nemcsak a képzési, de az utazási költségeit is a program finanszírozza.
- Független Hírügynökség -

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!