Magyarország

2010.09.13. 15:35

A hétvégén lesz az Art Para Fesztivál Pécsett

<p>Európa Kulturális Fővárosában, Pécsett lesz az Art Para Fesztivál.</p>

Most rendezik meg először, szeptember 18-án és 19-én várják az érdeklődőket a fogyatékkal élő és egészséges művészek az Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központban- mondta a Független Hírügynökségnek Gaudy Babette főszervező. A programok ingyenesek.

Zenészek, táncosok, képző-és iparművészek és még sok más előadó és alkotó várja a látogatókat az Art Para Fesztiválon szeptember 18-án és 19-én Pécsett. Hetven művész mutatkozik majd be, elsősorban fogyatékkal élők, de olyan produkciók is lesznek, amelyekben egészséges társaikkal együtt adnak majd elő valamit. Díszvendég lesz Érdi Tamás zongoraművész, Veres Róbert Mc Dc, és más, fogyatékossággal élő alkotókkal is találkozhatnak majd a látogatók. Lesz kézműves foglalkozás is.

A szervezők célja, hogy megmutassák az embereknek, hogy milyen értékes művészeti tevékenységeket végeznek a fogyatékkal élők is. Részletes programok a www.mbegy.hu vagy a www.meosz.hu internetes oldalon találhatók. Valamennyi program ingyenes.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!