Magyarország

2010.07.06. 19:28

Kizuhant egy kisgyerek egy második emeleti lakásból Budapesten

<p>Kórházba vitték a mentők azt a két év körüli gyereket, aki egy fővárosi, második emeleti lakásból esett ki kedden délután.</p>

19:20: Fejsérüléssel került kórházba az a 15 hónapos kisfiú, aki kedden délután zuhant ki egy budapesti társasház második emeletéről. Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: a baleset a XVIII. kerületi Goroszló utcában történt, egy felújítás alatt álló társasházban. A kerületi rendőrök még vizsgálják a baleset körülményeit.

Az Országos Mentőszolgálat ügyeletese elmondta: egy 15 hónapos gyermeket fejsérüléssel vittek a Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet Baleseti Központjába, ott derül majd ki, hogy a kicsi mennyire sérült meg.

18:17: Az Országos Mentőszolgálat szolgálatvezető főorvosa megerősítette, hogy történt ilyen eset, de részleteket személyiségi jogokra hivatkozva nem árult el.

A Független Hírügynökség értesülése szerint a baleset a XVIII. kerületi Goroszló utcában történt, egy felújítás alatt álló társasházban. Úgy tudni, a család nyaralásból tért vissza, és nem tudták, hogy a franciaerkélyük korlátját leszerelték. Szúnyogháló ugyan volt az ajtón, de a gyerek ezen valahogy átjutott, majd leesett. A hírügynökség a mentőktől úgy értesült, hogy a kicsi komolyabb sérülések nélkül megúszta a balesetet, de kórházba kellett szállítani. A BRFK és a mentőszolgálat ügyeletese is későbbre ígért tájékoztatást.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!