Magyarország

2010.05.19. 17:08

Orbán: Magyarországot kívül kell tartani a provokációkon

<p>Magyarországon új kormány áll fel, rengeteg teendő van a gazdaságban és a közbiztonságban, ezért nem leszünk játszótársak semmifajta, külföldön zajló választási kampányban.</p>

Nem áll módunkban semmilyen provokatív kijelentésre sem válaszolni - jelentette ki újságírói kérdésekre Orbán Viktor kijelölt miniszterelnök, a kettős állampolgárságról szóló törvénymódosítással kapcsolatos szlovák miniszterelnöki kijelentésekre reagálva.


A Fidesz elnöke a Nemzeti Konzultáció gazdaságról szóló szerdai rendezvényén úgy fogalmazott: mind a két ország többet érdemel ennél vezetőitől. Amíg Magyarországon az új kormány nem jön létre, és Szlovákia nem esik túl az ottani parlamenti választásokon, illetve amíg nem áll fel ott is a kormány, addig semmilyen üzengetésnek nincs értelme - mondta Orbán Viktor. Hozzátette: a magyar választópolgárok érdekében egész Magyarországot kívül kell tartani, és meg kell védeni az ilyenfajta provokációktól.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!