Magyarország

2010.05.22. 16:02

Konyhaszekrényből a börtönbe

<p>A konyhaszekrényben fogtak el a rendőrök pénteken éjjel egy férfit, akit amiatt kerestek, mert "elfelejtett" bevonulni a börtönbe, letölteni jogerős büntetését.</p>

A férfi egy IX. kerületi lakás konyhájában alakított ki magának rejtekhelyet, mert tudta, hogy keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint este fél 11 körül mentek ki a nyomozók a IX. kerületi Balázs Béla úti egyik lakásába, ahol feltételezték, hogy a férfi rejtőzik. Becsengettek, mire bentről egy női hang türelmet kért. A rendőrök ezután gyanús zajokat hallottak, ezért bevilágítottak az ablakon és látták, amint a körözött férfi éppen a konyhaszekrénybe próbál bebújni.

Mikor a lakásban élő nő beengedte őket, azonnal a konyhába mentek és szóltak az 56 éves férfinak, hogy bújjon elő. Nem engedelmeskedett, de a rendőrök egy görgős mobilszekrény mögött megtalálták. A férfi elmondta: azért alakította ki a konyhaszekrény mögötti rejtekhelyet, mert tudta, hogy letöltendő börtönbüntetése van.

A férfit előállították, majd a megfelelő börtönbe szállították, hogy megkezdje büntetése letöltését.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!