Magyarország

2010.03.21. 19:04

Szabadlábon a Cozma-ügy néhány gyanúsítottja

<p>Több embert is szabadlábra helyezett a bíróság pénteken a Cozma-ügy kapcsán. Mindannyiukat csoportos garázdasággal gyanúsítottját - tájékoztatott vasárnap Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A Független Hírügynökség értesülései szerint emiatt több csapatnyi rendőrt vezényeltek Enyingre.</p>

A Cozma-ügy kapcsán több embert is szabadlábra helyezett a bíróság pénteken. Mindannyiukat csoportos garázdasággal gyanúsítják. A rendõrség egyébként folyamatosan kérte az elõzetesek meghosszabbítását, a bíróság azonban máshogy döntött. Azt, hogy pontosan hány embert engedtek el, egyelõre nem tudni, a rendõrség ezzel kapcsolatban hétfõre ígért bõvebb tájékoztatást.

A Független Hírügynökség információi szerint elõvigyázatosságból több csapatnyi rendõrt vezényeltek le Enyingre, ott élnek ugyanis a gyanúsítottak. Úgy tudni, még Budapestrõl is érkeztek rendõrök a Fejér megyei településre.

Mint ismert, Marian Cozmát, az MKB Veszprém játékosát tavaly, február 8-án egy veszprémi szórakozóhelyen kitört verekedés után szúrták halálra. Két csapattársa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zsarko Sesum életveszélyesen megsérültek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!