Magyarország

2010.02.17. 09:49

Fegyelmi eljárás: sikkasztottak a kiskunfélegyházi kórházban? - baon.hu

<p>Komoly összegek tûntek el a kiskunfélegyházi kórházból - írja informátorokra hivatkozva a baon.hu.</p>

Ahogy a lap írja, tény, több vizsgálat folyik egyszerre a kórházban, és az ügy kapcsán egy dolgozó közös megegyezéssel távozott az intézetbõl.
A hírek szerint többtíz, mások szerint többszáz millió forint ment ki a kasszából szabálytalanul. Az eddigi adatok szerint valaki vagy valakik úgy manipuláltak a szerzõdésekkel, hogy a napi mûködés során a kórház vezetõinek fel sem tûnhettek a jogtalanul kifizetett pénzek mindaddig, amíg nem kezdõdött meg a vizsgálat. A lap úgy tudja, az egyik magas beosztásban lévõ dolgozó emiatt már távozni kényszerült a kórházból.

 Ezt és a vizsgálat tényét, megerõsítette a baon.hu-nak a kórház igazgatója, arról azonban nem beszélt, hogy pontosan miért kellett elrendelni a vizsgálatot. Az azonban biztos, hogy a belsõ vizsgálat részét képezheti az, hogy átvizsgálják a pénzügyi dolgokat is. A vizsgálat eredményét azonban meg kell várni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!