Magyar válogatott – Tíz játékos helye biztos az észtek elleni kezdőcsapatban

Koman az észtek ellen a cserepadra sem ül le
Koman az észtek ellen a cserepadra sem ül le - © Fotó: mlsz.hu
Tallinn/Budapest, 2012. október 11., csütörtök (MTI) – Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csütörtök esti, tallinni sajtótájékoztatóján azt mondta, tíz helyen eldőlt, kik futnak ki a pályára a kezdőcsapatban péntek este, az észtek elleni világbajnoki selejtezőn. Az ugyanakkor biztos, hogy a kisebb sérüléssel bajlódó Koman Vladimir a cserepadon sem kap helyet.

Az mlsz.hu beszámolója szerint a szakember az észt újságírók kérdéseire válaszolva úgy fogalmazott, jó erőkből álló együttesnek tartja a hazai csapatot, de a magyar alakulatnak a saját céljai megvalósítása érdekében ezen a mérkőzésen nem szabad pontot veszítenie.
A sajtótájékoztató utáni edzésen – amelyen a kerettagok közül mindenki teljes értékű munkát végzett – kétkapus játék is helyet kapott a magyarok programjában, de ezen még nem a kezdőcsapat szerepelt.


Ön szerint mi lesz az Észtország - Magyarország vb-selejtező végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A combközelítő izmát fájlaló Koman a tréning után jelezte, hogy panaszai nem szűntek meg, ezért a szakmai stáb úgy döntött, nem kockáztatja a futballista szerepeltetését. Az orosz FK Krasznodar középpályása a szakvezetés reményei szerint a jövő keddi, törökök elleni hazai meccsen már bevethető lesz – írja az mlsz.hu.

A két gárda pénteken – magyar idő szerint – 20:30 órától csap össze a Le Coq Arénában, a játékvezető az izraeli Liran Liani lesz.


Elek Ákosék három pontért utaznak Tallinba

Pénteken este újabb világbajnoki selejtező mérkőzést játszik a magyar labdarúgó válogatott.

Magyar válogatott – Egervári, Vanczák: győzni kell az észtek ellen

Budapest, 2012. október 10., szerda (MTI) – Egervári Sándor szövetségi kapitány és a védő Vanczák Vilmos szerint csakis az lehet a célja a magyar labdarúgó-válogatottnak, hogy pénteken begyűjtse a három pontot az észtországi világbajnoki selejtezőn.

Magyar válogatott – Egy győzelem, egy vereség az észt mérleg

Budapest, 2012. október 10., szerda (MTI) – A magyar labdarúgó-válogatott története során eddig két alkalommal találkozott az észt csapattal, egyszer győzött, egyszer pedig vereséget szenvedett.

Magyar válogatott – Halmosi helyett Vanczák a keretben

Budapest, 2012. október 9., kedd (MTI) – Vanczák Vilmos bekerült az észtek és a törökök elleni világbajnoki selejtezőkre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretébe.

Magyar válogatott – Egervári: Most jönnek a legfontosabb meccsek

 Telki, 2012. október 8., hétfő (MTI) – Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint együttese a két legfontosabb világbajnoki selejtezőn szerepel majd pénteken Észtország otthonában, négy nappal később pedig hazai környezetben Törökország ellen.

Vb-selejtezők – Megvan a török keret

Budapest, 2012. október 5., péntek (MTI) – Kijelölte keretét Abdullah Avci, a románok és a magyarok elleni világbajnoki selejtezőkre készülő török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Magyar válogatott – Már több mint tízezer jegy elkelt

Budapest, 2012. október 4., csütörtök (MTI) – Már több mint tízezer jegy elkelt a magyar labdarúgó-válogatott soron következő hazai világbajnoki selejtezőjére, amelyen október 16-án a törököket fogadja Egervári Sándor szövetségi kapitány csapata a Puskás Ferenc Stadionban.