Magyar válogatott – Egy győzelem, egy vereség az észt mérleg

Magyar válogatott – Egy győzelem, egy vereség az észt mérleg
Budapest, 2012. október 10., szerda (MTI) – A magyar labdarúgó-válogatott története során eddig két alkalommal találkozott az észt csapattal, egyszer győzött, egyszer pedig vereséget szenvedett.

A magabiztos, 5-0-ás sikert Lothar Matthäus irányításával érte el a magyar együttes egy 2004-es, bangkoki felkészülési tornán – az akkori csapatból Juhász Roland és Vanczák Vilmos tagja a mostani keretnek.

Az észtek 2003 novemberében, Gellei Imre utolsó mérkőzésén mindössze 457 (!) néző előtt diadalmaskodtak az Üllői úton, a jelenlegi keretből Gera Zoltán, Király Gábor és Szabics Imre is ott volt a pályán.


Ön szerint mi lesz az Észtország - Magyarország vb-selejtező végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Az észt-magyar vb-selejtező közép-európai idő szerint pénteken 20:30 órakor kezdődik Tallinnban.

A két válogatott eddigi mérkőzései:

 2003.11.19., Budapest: Magyarország-Észtország 0-1 (0-0)

2004.12.02., Bangkok: Magyarország-Észtország 5-0 (4-0)
magyar gólszerzők: Rósa H., Ott (öngól), Kerekes, Rajczi, Pollák


Magyar válogatott – Halmosi helyett Vanczák a keretben

Budapest, 2012. október 9., kedd (MTI) – Vanczák Vilmos bekerült az észtek és a törökök elleni világbajnoki selejtezőkre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretébe.

Magyar válogatott – Egervári: Most jönnek a legfontosabb meccsek

 Telki, 2012. október 8., hétfő (MTI) – Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint együttese a két legfontosabb világbajnoki selejtezőn szerepel majd pénteken Észtország otthonában, négy nappal később pedig hazai környezetben Törökország ellen.

Vb-selejtezők – Megvan a török keret

Budapest, 2012. október 5., péntek (MTI) – Kijelölte keretét Abdullah Avci, a románok és a magyarok elleni világbajnoki selejtezőkre készülő török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Magyar válogatott – Már több mint tízezer jegy elkelt

Budapest, 2012. október 4., csütörtök (MTI) – Már több mint tízezer jegy elkelt a magyar labdarúgó-válogatott soron következő hazai világbajnoki selejtezőjére, amelyen október 16-án a törököket fogadja Egervári Sándor szövetségi kapitány csapata a Puskás Ferenc Stadionban.További hírek a Sport kategóriából