Magyar szabadalom – Sensolite, a gyógyító fény

Magyar szabadalom –  Sensolite, a gyógyító fény
Tudja, mi a közös a Bioptron lámpában és a Sensolite polarizáltfény-terápiás rendszerében? A feltalálója: Dr. Fenyő Márta.

A világhírű biofizikus és kutatócsapata olyan rendszert fejlesztett ki, amely a polarizált fényt az egész testfelületen alkalmazza – ez a Sensolite.

A Sensolite Gyógycentrum a Jókai u.4. szám alatt már a miskolciak és a környéken élők számára is elérhető – ráadásul június 15-ig rendkívül kedvezményes áron vehetik igénybe kezeléseinket!

Az alábbiakban Prof. Dr. Kárpáti Pált, az orvostudományok kandidátusának, belgyógyász-, kardiológus szakorvos tapasztalatait olvashatják.

A professzor szerint a teljes testfelület kezelésére alkalmas Sensolite polarizáltfény-terápiát a belgyógyászati betegségek egész sorában lehet hatásosan alkalmazni. A belgyógyászati betegségek megelőzése és gyógyítása során a Sensolite az immunitásért felelős fehérvérsejteket aktivizálja, a vörös vérsejtek képessé válnak több oxigén megkötésére és szállítására. Ezek a hatások a vérkeringés által el tudnak jutni a szervezet összes sejtjéhez, életfontosságú szervéhez, ahová egyébként a fény maga nem juthatna el. Az alkalmazás sok esetben orvosi ellenőrzés mellett kell, hogy történjék és természetesen, ahol szükséges nem nélkülözhető az indokolt gyógyszeres kezelés. 
 
Vírusos és bakteriális fertőzések esetében, bizonyítottan erősíti az immunológiai folyamatokat, preventív hatása mellett a már elszenvedett betegség gyógyulási időtartamát lerövidíti, minthogy jelentősen gyorsítja a betegség utáni rehabilitációt. 
Szív és érrendszeri betegségekben a polarizált fény hatása úgy érvényesül, hogy a szívbe, az erekbe a keringés által eljuttatott többlet oxigén rugalmasabbá teszi az érfalakat, egészségesebbé a szöveteket, ezáltal segíti a szív, a tüdő és a többi életfontosságú szerv működését. Természetesen ugyanez vonatkozik az agy, vagy a végtagok érrendszerére is, tehát az agyban, vagy a végtagokban elhelyezkedő meszesedő, vagy beszűkült erek rugalmasabbá válnak, így az agyi érelmeszesedés, érszűkület okozta problémák is előnyösen befolyásolhatók a polarizált fény segítségével.

Műtétek után hatása kettős, egyrészt gyorsítja a sebek gyógyulását másrészt javítja a betegek általános állapotát, hangulatát, a gyógyulásba vetett hitet. Gyorsan csökkenti a fájdalom érzetet, ennek köszönhetően a mozgásban való korlátozottság is gyorsan javul. A több, és fájdalom nélküli mozgásnak köszönhetően viszont javul a műtét helyének vér illetve többlet oxigénnel való ellátottsága, és ez a körkörös folyamat jelentős mértékben gyorsítja a gyógyulást. 
Fontos szerepe van a mozgásszervi betegségek, egyes bőrbetegségek, idegrendszeri betegségek gyógyításában is. Ez részben a gyulladást csökkentő hatással részben az immunológiai folyamatok serkentésével magyarázható. 

A Sensolite Gyógycentrum hétfőtől szombatig várja a gyógyulni vágyókat, az egészségük megőrzésére törekvőket és mindazokat, akik egyszerűen a „saját bőrükön” szeretnék megtapasztalni a gyógyító fény jótékonya hatásait! Szakorvossal történő konzultációhoz, kezelésre való bejelentkezéshez hívja a 06 46/784-766-os vagy a 06 30/858-4-676-os számok valamelyikét, részletesebb információkért pedig érdemes a www.sensolitemiskolc.hu vagy www.sensolite.hu weboldalra kattintani! Az eredmény magáért fog beszélni!