Magyar-román – Újabb fényképeket tett közzé a rendőrség

Akt.:
Magyarország vs. Románia - Szurkolói rendbontás a mérkőzés után
Magyarország vs. Románia - Szurkolói rendbontás a mérkőzés után - © Fotó: Derencsényi István
Budapest, 2015. szeptember 9., szerda (MTI) – Ismét a lakosság segítségét kéri a rendőrség, hogy azonosítani tudják annak a több száz fős csoportnak a tagjait, akik a múlt pénteki Magyarország-Románia labdarúgó-mérkőzés idején garázdálkodtak a fővárosban.

A police.hu-n szerdán közzétett információk szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást indított csoportosan, a köznyugalmat súlyosan megzavarva, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a honlapra feltett képeken látható 77 ismeretlen személy gyanúsítható azzal, hogy a Magyarország-Románia labdarúgó mérkőzés idején, a főváros IX. kerületében lévő Groupama Aréna környékén az Üllői úton, a Könyves Kálmán körúton és a Népligetnél pirotechnikai eszközöket használva, hangos kiabálások közepette, italos üvegeket dobáltak, közterületi padokat és székeket rongáltak meg.

A BRFK azt kéri, hogy aki a képeken szereplő személyekkel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy őket felismeri hívja a honlapon megadott elérhetőséget.

A gól nélküli döntetlennel végződött pénteki Eb-selejtező során több atrocitás történt a környéken. A zavargásokat nem sokkal éjfél után sikerült felszámolni a budapesti Groupama Arénánál.

A Fővárosi Főügyészség hétfőn azt közölte az MTI-vel, hogy három embert letöltendő, kettőt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a bíróság a Magyarország-Románia labdarúgó-mérkőzés előtt, alatt és után rendőrökre támadók ügyeiben. Továbbá valamennyiüket határozott időre eltiltották a sportrendezvények látogatásától.

– MTI –


Magyar-román – Garázdaság miatt még százhúsz embert keres a rendőrség

Budapest, 2015. szeptember 7., hétfő (MTI) – Összesen még százhúsz embert keres a Budapesti Rendőr-főkapitányság a pénteki Magyarország-Románia labdarúgó-mérkőzés előtt a belvárosban történt garázdaság miatt – derül ki a rendőrségi honlapon hétfő este közzétett felhívásból. tovább »

Magyar-román – Hatalmas károkat okoztak a Planetáriumban az ultrák

Budapest, 2015. szeptember 7., hétfő (MTI) – Bizonytalanná vált a TIT Budapesti Planetárium szeptember 14-ére tervezett újranyitása, mert a szeptember 4-i Magyarország-Románia Európa-bajnoki selejtező után súlyosan megrongálták az épületet a rendbontók. tovább »

Magyar-román – Öt embert börtönbüntetésre ítélt a bíróság

Budapest, 2015. szeptember 7., hétfő (MTI) – Három embert letöltendő, két embert felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt hétfőn a bíróság a Magyarország-Románia labdarúgó-mérkőzés során rendőrökre támadók ügyeiben. Továbbá valamennyiüket határozott időre eltiltották a sportrendezvények látogatásától – közölte a Fővárosi Főügyészség az MTI-vel. tovább »

Magyar-román – Öt gyanúsítottat gyorsított eljárásban bíróság elé állítanak

Budapest, 2015. szeptember 6., vasárnap (MTI) – Gyorsított eljárásban öt embert állítanak hétfőn bíróság elé a péntek este megrendezett Magyarország-Románia válogatott labdarúgó mérkőzést biztosító rendőrök elleni támadásokkal összefüggésben – közölte a fővárosi főügyész vasárnap az MTI-vel. tovább »

Magyar-román – Több mint ötven embert állítottak elő, mintegy negyvenen megsérültek

Budapest, 2015. szeptember 5., szombat (MTI) – Összesen 51 ember állított elő a rendőrség szombatra virradó éjszaka a magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki selejtező helyszínének környékén történt rendbontások miatt, a történtek során a szurkolók és a rendőrök közül összesen 38-an sérültek meg – mondta Csiszér-Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton sajtótájékoztatón. tovább »

Magyar-román – A meccs után is folytatódtak az atrocitások

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) – A döntetlennel végződött magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki selejtező után is folytatódtak a rendőrök és a huligánok közti összecsapások. A rendőrök késő este lovasrohammal kezdték el kiszorítani a zavargókat a Groupama Aréna környékéről. tovább »

Magyar-román – Zavargás a mérkőzés szünetében

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) – A magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés szünetében is összecsaptak a rendőrökkel az ultrák, a Groupama Aréna mellett, a Könyves Kálmán körúton. tovább »

Magyar-román – Fotó: Egymást ütik a román szurkolók

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) – Verekedés tört ki a román drukkerek szektorában a 20.45-kor kezdődő, magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés előtt. tovább »

Magyar-román – Rendőrség: a demonstráció elvesztette békés jellegét

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) – Csapaterőt vetett be és könnygázt alkalmazott a rendőrség péntek este a Groupama Arénánál, mert a magyar-román futballmérkőzés helyszínéhez közel bejelentett demonstráció “elvesztette békés jellegét” – közölte az MTI-vel az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata péntek este. Tájékoztatásuk szerint az összecsapások során három rendőr sérült meg könnyebben. tovább »

Magyar-román – Könnygázt is bevetettek a rendőrök a rájuk támadó futballszurkolók ellen

A péntek esti labdarúgó Európa-bajnoki selejtező helyszíne felé tartó magyar futballszurkolók egy része sörösüvegeket, petárdákat dobált a rendőrökre, akik válaszul könnygázt vetettek be, gumibotot használtak a Groupama Arénánál – jelentette az MTI tudósítója a helyszínről péntek késő délután. tovább »

Magyar-román – Petárdákat robbantanak a belvároson átvonuló futballszurkolók

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) – A belvároson átvonuló magyar futballszurkolók közül többen petárdákat robbantgattak, üvegeket, palackokat dobáltak. A szurkolók a péntek esti magyar-román labdarúgó-mérkőzés helyszínére tartanak – jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. Az M1 aktuális csatorna arról számolt be, hogy felrobbant egy hanggránát egy magyar szurkoló kezében a Kálvin téren, a robbanásban a szurkoló több ujja leszakadt. tovább »

Magyar-román – Futballszurkolók randalíroznak a Deák tér környékén

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) – Magyar futballszurkolók randalíroznak, petárdákat dobálnak a fővárosban a Deák téren, az Astoriánál és a Madách téren péntek délután. tovább »

Huligánok randalíroztak Budapesten a magyar-román Eb-selejtező előtt

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) – Huligánok randalíroztak csütörtökről péntekre virradó éjjel Budapest belvárosában, a Deák tér és az Erzsébet tér környékén. tovább »
hirdetés


hirdet�s