Magyar Ring profi gála – Ismét döntetlennel zárult Bozai és Tóth összecsapása

Budapest – Döntetlennel zárult a főmérkőzés, Bozai Gyula és Tóth Tamás összecsapása a Magyar Ring profi ökölvívógálán, a Millenáris Teátrumban.

A találkozó tétje a cirkálósúlyú magyar bajnoki cím volt.

Bozai és Tóth tavaly az év mérkőzését vívta egymással, s az októberben döntetlennel zárult küzdelem szombati, tízmenetes visszavágója is lendületes, látványos bokszot hozott, egyik fél sem kímélte magát. Az egyik pontozó 97-93-ra Bozait, a másik 96-94-re Tóthot látta jobbnak, míg a harmadik 95-95-ös eredményt hozott ki.

A Felix Promotion gáláján – melynek főbb mérkőzéseit az M4 Sport közvetítette – ringbe lépett Szellő Imre is. A hibátlan mérleggel rendelkező cirkálósúlyú magyar öklözőnek 12. profi meccsén a brazil ranglistán második Carlos Ailton Nascimento volt az ellenfele. A dél-amerikai bokszoló az eddigi 14 meccséből 12-t nyert meg. Szellő taktikus öklözéssel, végig irányítva múlta felül – egyhangú pontozással, mindhárom bírónál 100-90-re – ellenfelét a tízmenetes összecsapáson.

Harcsa Norbert hatmenetes szoros csatában, de szintén egyhangú pontozással nyert negyedik profi mérkőzésén a német színekben szereplő, romániai születésű Anatoli Hunanyan ellen. A pontozók egyformán 57-56-ra a magyar öklözőt látták jobbnak. A középsúlyú összecsapás végére elfáradó, de addigi előnyéből egy kicsit így is megőrző Harcsa mérlege a szombati győzelemmel továbbra is hibátlan. Hunanyan a nyolcadik profi mérkőzésén az első vereségét szenvedte el.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s