Magyar-portugál – Húszezer frankra büntették az MLSZ-t a portugál meccs miatt

Akt.:
A sérült, portugál Pepe vérző fejjel (k), mellette Pátkai Máté, Dzsudzsák Balázs, valamint Rui Patrício portugál kapus a Magyarország - Portugália világbajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2017. szeptember 3-án.
A sérült, portugál Pepe vérző fejjel (k), mellette Pátkai Máté, Dzsudzsák Balázs, valamint Rui Patrício portugál kapus a Magyarország - Portugália világbajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2017. szeptember 3-án. - © MTI Fotó: Kovács Tamás
Budapest/Zürich – Pénzbüntetést kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség a válogatott Portugália elleni világbajnoki selejtezőjén tapasztalt “a szurkolók nem megfelelő magatartása” miatt.

A nemzetközi szövetség (FIFA) honlapján közzétett indoklás szerint a fegyelmi bizottság homofób rigmusok skandálása – feltehetően Cristiano Ronaldo szidalmazása – miatt szabta ki a 20 ezer svájci frankos (5,4 millió forint) büntetést.

A magyar-portugál mérkőzést 1-0-ra a vendégek nyerték, ezzel eldőlt, hogy a magyar válogatott – amely a 30. perctől emberhátrányban játszott – biztosan nem jut ki a jövő évi oroszországi világbajnokságra.

– MTI –


A portugál Andre Silva (j) gólt szerez Kádár Tamás, Gulácsi Péter és Korhut Mihály mellett a Magyarország - Portugália világbajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2017. szeptember 3-án.
Budapest - A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap hazai pályán 1-0-ra kikapott az Európa-bajnok portugál csapattól a 2018-as világbajnokság európai selejtezősorozatában, ezzel eldőlt, hogy nem lesz ott az oroszországi tornán. A vendégek az első perctől kezdve fölényben futballoztak a Groupama Aré...