Helyi közélet

2011.09.23. 10:09

Mosolycsempészek a magyar-szlovák határon

Sátoraljaújhely - Kabaréelőadást rendeznek a magyar-szlovák határvonalon az Új Pesti Kabaré társulatának tagjai, akik ezúttal Sátoraljaújhelyen csempésznek mosolyt a nagyérdemű arcára szeptember 25-én, vasárnap 16 órakor.

Sátoraljaújhely - Kabaréelőadást rendeznek a magyar-szlovák határvonalon az Új Pesti Kabaré társulatának tagjai, akik ezúttal Sátoraljaújhelyen csempésznek mosolyt a nagyérdemű arcára szeptember 25-én, vasárnap 16 órakor.A társulat tagjai általában szokatlan helyeken vetik be humorarzenáljukat. A társulat oszlopos nevettetője, Orosz György már stand-upolt templomban, börtönben, távolsági buszon, ezúttal pedig Sátoraljaújhelyen, a „gyaloghatáron”, a magyar-szlovák határvonalon felállított színpadon teszi próbára társaival együtt a nézők rekeszizmait. A produkció érdekességét az adja, hogy a nézőtér egyik fele a magyar, míg a másik fele a szlovák oldalon lesz. Az idén 750. születésnapját ünneplő zempléni város egyhetes programsorozatának záróakkordja lesz a Piros felső, tök alsó című előadás, ahol színpadra lép Orosz György, Maksa Zoltán, Polgár Peti és Tényi Anett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában