Magyar Kupa – Tállya KSE: Tavaly és idén is a kék-fehérek ellen játszanak

Akt.:
Magyar Kupa - Tállya KSE: Tavaly és idén is a kék-fehérek ellen játszanak
Magyar Kupa - Tállya KSE: Tavaly és idén is a kék-fehérek ellen játszanak
Tállya – Szombaton 15 órától Ibrányban az élvonalbeli MTK ellen lép pályára az NB III-as Tállya KSE. Ez a párharc a kupa ezen szakaszában már tavaly ősszel is létrejött, akkor az MTK 9–0-ra nyert.

– Igazából nem foglalkoztunk azzal, hogy kit kaphatunk ellenfélnek, mivel ráhatásunk nincs a párosításra, jöhetett volna megyei I-es csapat is, úgy, mint NB I-es, végül a sorsoláson utóbbi vált valóra – nyilatkozta Uray Attila, a hegyaljaiak trénere. – Nyilván ismert előttem a tavalyi eredmény, bár akkor még nem én voltam a vezetőedző. – A különbség ahhoz képest annyi, hogy az MTK akkor az NB II-ben szerepelt, most pedig már meghatározó csapat az NB I-ben.

– Örülünk annak, hogy az ország egyik legjobb csapatával találkozunk – folytatta Uray Attila. Azt szeretném, ha a játékosok nem görcsölnének, élveznék ezt a csatát, amelyen olyan embereknek is lehetőséget fogok adni, akik eddig kevesebbet voltak a pályán. Bármilyen összeállításban az MTK az esélyes, de természetesen nem feltartott kezekkel fogunk kivonulni a meccsre.

ÉM-MI


Helyszíni találka

A hazai pálya sem segíti majd a Tállyát, hiszen miután a létesítményük még nincs kész, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ibrányban fogadják a fővárosiakat: „13 órakor találkozunk a helyszínen, hiszen sokan különböző irányokból érkeznek – tette hozzá Uray Attila. – Remélhetőleg belátható időn belül hazatérhetünk Tállyára, ahol 400-500-an is jártak mérkőzésre, Ibrányba – ahol a pálya minősége nagyon jó – lényegesen kevesebben tudnak eljutni”.


Miskolc - A labdarúgó Magyar Kupa 6. fordulójában nyolc megyei csapatunk - a Putnok, a Gesztely, a Sajóbábony, az Edelény, a Tiszaújváros, a Kazincbarcika, a Tállya és a Mezőkövesd - lép pályára szombaton, vasárnap pedig az Ózd, a Cigánd és a DVTK küzd a továbbjutásért. Putnok FC (NB III) – FC Csák...

Magyar Kupa - A mezőkövesdieknek kötelező a továbbjutás
Mezőkövesd - A fürdővárosiak szombaton 15 órától a Fővárosi Vízművek SK vendégeként küzdenek. A Magyar Kupa 6. fordulója a papírforma alapján nem ígér nehéz kirándulást az élvonalbeli borsodiaknak, akik megyei első osztályú csapathoz utaznak. – Mi csak és kizárólag a soron következő mérkőzésün...