boon-sportoldal

2011.06.04. 13:39

Dudás Hunor: "Nem a pénzről szól"

<p>A DVTK NB II-es labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság ügyvezetőjét Dudás Hunort arról kérdeztük, hogy a szombati bajnokavatóval kapcsolatos költségeket ki állja, és, hogy ennek a sok programpontnak a megszervezése összességében mekkora tételt jelent.</p>

– Nem a pénzről szól ez a nap, hanem arról, hogy a szurkolóknak visszaadhassunk valamit abból, amit tőlük kaptunk – mondta Dudás Hunor. – Jó lett volna, ha ennek az ünnepnek a megszervezéséhez másoktól is kapunk segítséget, picivel több mindenben számítottunk az önkormányzatra, de ezt most hagyjuk, a lényeg, hogy sikerült egy olyan estét megszervezni, ahol a DVTK és az ünneplés egybeforrhat. Mivel ez tényleg egy szép napnak ígérkezik, úgy vélem nem lenne méltó, ha most a pénzről kezdenék el beszélni, azt taglalva, hogy mi mennyibe került.

A tervezett program

18.45: Retro Music Band koncert, a stadionban

19.25: Pom-pom lányok műsora, a csapatok bevonulása a serdülő játékos felvezetésével

19.28: Szurkolói koreográfia a klub szervezésében, a Napos oldalon (mindenki fog találni azon a széken, ahová leül egy papírlapot, amit kérésére a feje fölé kell majd emelni)

19.30: Kezdőrúgás, amit dr. Kriza Ákos polgármester vett meg és átadott Szántai Ákos szurkolónak

20.15: A T-Dance táncstúdió műsora a szünetben

20.30: A második félidő kezdőrúgása, amit egy vállalkozó vett meg és felajánlotta, hogy egy drukker, akit sorsolás útján választanak ki, végezze el

21.15: A mérkőzés vége, a játékvezetők és a vendégcsapat öltözőbe vonulása, kordonok, színpad felállítása

21.25: A nézők beengedése a pályára

21.30: Ünnepélyes köszöntés, kupa átadó, konfetti bomba

21.40: A DVTK induló eléneklése, Czelláth Panna kislány felvezetésében

21.45: Tűzijáték

22.00: Szurkolók indulása gyalog az Újgyőri főtérre, ahonnan céljáratú autóbuszok szállítják be a Kiss Ernő utcán át a Zenepalotához a drukkereket 

22.15: Panoráma cabrio busszal indulnak a DVTK játékosok az Andrássy út, Győri kupa útvonalon a Városház térre

22.30: Retro Music Band koncert, a Városház téren, szurkolók gyülekezése a Városház téren, a Szent István téren, a Virágóránál, az idény góljainak megtekintése óriás kivetítőn

22.45: A Városháza épületéből, a jegyzői erkélyről a DVTK csapatának, szurkolóinak köszöntése a városvezetés részéről

22.45: A csapat fogadása a városházán

23.00: Pezsgős köszöntés a Városház téren felállított színpadon


10 perceA labdarúgó NB II Keleti csoportjának 29. fordulójában szombaton a DVTK a Ceglédet fogadja. A mérkőzésről élőben tudósítunk!

17 órája |Miskolc - A színe piros-fehér, tejszínes málnakrémből és hideg túrókrémből készült, piskóta alapon, Dobos lapokból, a tetején marcipán borítással, csak természetes anyagok felhasználásával – ez a DVTK szelet, egy sütemény, amit pénteken délelőtt mutatott be a "gyártó" a miskolci Falánk Fanny vállalkozás tulajdonosa, Balázs Tibor.

1 órájaMiskolc népszerű DJ producere, a ,,totpeti” néven ismert rádiós műsorvezető  a DVTK labdarúgócsapatának sikerszériája és a bajnoki cím megszerzése apropóján elkészítette saját stúdiójában a népszerű ,,Amíg élek én..." című DVTK dal klubverzióját.

20 órája |Ahogy a legtöbb diósgyőri szurkolónak, nekem sem adott meg eddig, hogy testközelből átélhettem volna a diósgyőri labdarúgócsapat bajnoki címét. Nem csoda, hiszen 37 éve volt ilyenre példa a klub történelmében. Berecz Csaba jegyzete.

17 órája |A Diósgyőri VTK – Ceglédi VSE NB II-es bajnoki meccsel összefüggésben a rendőrségnek is lesz feladata.

21 órája |Miskolc - 2011. június 4-én, szombaton DVTK bajnokavató rendezvény miatt este 10 órától a villamosok helyett is villamospótló autóbuszok közlekednek, valamint az Újgyőri főtérről rásegítő járatok indulnak a Bartók térig (Zenepalotáig).

19 órája |Miskolc, Budapest - A szombaton 19.30-kor kezdődő Diósgyőr - Cegléd találkozóra jól fogynak elővételben a jegyek. Nem is csoda, hiszen hazai pályán is bajnokavatásra, és fiesztára készülnek a Diósgyőr drukkerek.

23 órája |Persze nem csak a klub, hanem a drukkerek is készülnek a bajnok köszöntőre.

1 napja |Bár már a múlt héten bajnok lett a DVTK, az elsőséget most ünnepelhetik meg szervezett keretek között a drukkerek.

3 napja |Miskolc - 2011. május 28-án eljött a nap, amit minden Diósgyőr-szurkoló várt: 37 év után ismét bajnokcsapatot ünnepelhetett Magyarország legfanatikusabb szurkolótábora! Íme a BOON kis mozija a BAJNOKCSAPAT tiszteletére a kövesdi meccsről, Csáki József emlékének ajánlva.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!