boon-sportoldal

2011.07.03. 21:56

DVTK: Seye ment, Seydi maradt

A Bükfürdőn edzőtáborozó Diósgyőri VTK-hoz érkezett két szenegáli játékos közül már csak az egyiküknek van esélye, hogy a Diósgyőr játékosa legyen.

A Bükfürdőn edzőtáborozó Diósgyőri VTK-hoz érkezett két szenegáli játékos közül már csak az egyiküknek van esélye, hogy a Diósgyőr játékosa legyen.Benczés Miklóstól, a DVTK edzőjétől megtudtuk, hogy a próbajátékra érkezett két szenegáli csatár közül az egyik már el is ment, az előző szezonban a szlovák első osztályban szerepelt Mohamadou Seye, míg az előző szezonban a szintén szlovák, de második vonalbeli FK Bodvánál szerepelt L imam Seydi maradt (a Király Kupát a helyszínen megtekintő kollégánk véleménye szerint ő mutatott jobb teljesítményt), és valószínűleg játszani fog az edzőtábort záró kedd esti edzőmeccsen is, a Hartberg elleni találkozón, ami 18 órakor kezdődik.


Hírek a DVTK-ról:

A vasárnapot sem a bükfürdői edzőtáborban töltötték a diósgyőri labdarúgók.

A VIII. Király Kupa nemzetközi labdarúgó-tornán vett részt Szombathelyen a DVTK szombaton és ha már ott voltak a piros-fehérek el is hódították a kupát.

A piros-fehérek ausztriai edzőmeccsén két próbajátékos is pályára lépett a DVTK színeiben pénteken.

Két új játékos is csatlakozott a Bükfürdőn edzőtáborozó Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatához. 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!