Bekő Balázs: “Az alapvető célunk az volt, hogy továbbjussunk”

Akt.:
Bekő Balázs: "Az alapvető célunk az volt, hogy továbbjussunk"
Bekő Balázs: "Az alapvető célunk az volt, hogy továbbjussunk" - © Fotó: Homoky György
A mérkőzés egyik tanulsága, hogy sokkal többet kell tenni azért, hogy nyerjünk és a szurkolóinkat kiszolgáljuk” – nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Csorna elleni győztes Magyar Kupa-találkozó után.

Bognár Zsolt (Csornai SE): – Nem vallottunk szégyent a mai találkozón, maximumot próbálták nyújtani a játékosaim. Az ehhez hasonló mérkőzésekből tudunk tanulni, az ilyen játékosállománnyal rendelkező Diósgyőrtől lehet is. Ebből a szempontból elégedett vagyok a mai mérkőzéssel.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): – Az alapvető célunk az volt, hogy továbbjussunk, ez sikerült. Ezen túl azt kértem, hogy sokat legyen nálunk a labda és építsük fel a támadásainkat, ami az első félidőben jól működött. Kicsit kevés volt a kialakított helyzet, abban mindenképpen javulni kell, hogy az utolsó passzaink pontosabbak legyenek. A második játékrészben sokkal több hibával játszottunk. A mérkőzés egyik tanulsága, hogy sokkal többet kell tenni azért, hogy nyerjünk és a szurkolóinkat kiszolgáljuk.


BOON-ÉLŐ – Magyar Kupa: Csorna vs. DVTK 0-2 (0-1)

A labdarúgó Magyar Kupa-sorozat első fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája Csornán lépett pályára szerdán 17 órától a legjobb 56-ba kerülésért. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »
Sporthírek


hirdetés


hirdet�s