„Örülök, hogy van előnyünk”

Akt.:
"Örülök, hogy van előnyünk"
"Örülök, hogy van előnyünk" - © Fotó: Homoky György
Albertirsa, Miskolc – „Nem gondolom, hogy túl jó ötlet ilyen korán kezdeni a szezont” – nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Ceglédi VSE elleni Magyar Kupa-meccsen aratott egy gólos győzelmet követően.

Nagy Mihály, Ceglédi VSE: – Gratulálok a Diósgyőrnek a győzelemhez, amit egy pontrúgás után értek el. Amit meg lehetett ezen a talajon tenni, azt a két csapat megtette. Hasznos volt számunkra ez a mérkőzés, először játszottunk füves pályán, elsősorban a hétvégi bajnoki nyitányra készültünk, ezért is tartottuk be a „fiatal-szabályt”. A második félidőben kicsit bátrabb hozzáállással talán többre mehettünk volna.

Horváth Ferenc, Diósgyőri VTK: – Nem gondolom, hogy túl jó ötlet ilyen korán kezdeni a szezont, bár az időjárás és a pálya talaja ellenére amit lehetett, megtettük, bár nem nagyon számítottak rendszerek és figurák a mai napon. Az első félidőben helyenként jól játszottunk, a másodikban azonban már inkább sárdagasztás zajlott. Örülök, hogy van előnyünk.BOON-ÉLŐ – Magyar Kupa: Cegléd vs. DVTK 0-1 (0-1)

A labdarúgó Magyar Kupa 9. fordulójában a Diósgyőri VTK csapata idegenben lépett pályára Albertirsán a Cegléd együttese ellen kedden 14.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!